Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakalasia

kto doradzi?

Polecane posty

Gość roboooo
to jest gowno i tyle zreszto za tako cene i tak tylko gowno kupisz dziewczyno czy ty powaznie piszesz

Gość jakalasia
ale nie stac mnie na nic więcej,a potrzebny mi tyko żeby od czasu do czasy posluchac muzy jak podróżuję autobusem-kilka razy w miesiącu,a czasem żeby wrzucić coś na pen-drive,wiec nie bede się aż zbytnio kosztować...

Gość roboooo
takie cos na rok moze i srarczy ale nie zdziw sie jak awarie sie pojawio czy cos takiego

ja kiedys dostalam podobna za freeee...wlasciwie to taka jak ta , ktora chcesz ...eee..odradzam....zawiesza sie....sa problemy ze zrzutem kawalkow... i kasowaniem...i jakos baterie szyblo zzzera...nie polecam...

Gość astraaas
Jakie gówno, co ty mówisz? Tani, bo już mp3 wychodzą z mody. Cała technologia tanieje, ja kupiłam profesjonalnego laptopa dla firm po 1700 zł z promocji (normalnie kosztował 2600) fujitsu siemens . Ta mp3 jest dobrej firmy, ma gwarancje na dwa lata, spora pamięć 2gb (mi starcza 1). I jak wiadomo na allegro wszystko jest tańsze.

Gość astraaas
Moja przyjaciółka miała identyczny i chodzi bez zarzutu od kilku lat. Jak coś będzie nie tak zawsze masz gwarancje.

pochodz po komisach....rok temu wyrwalam ipoda za 80zl......ale dziala bez zarzutow... zzwykly...chyba z pierwszych ip...bialy beez wyswietlacza...prostokatny..malutki...

ok mi sie nie sprawdzil ten z linka...ale kazdy ma rozne doswiadczenia jak widac

Gość astraaas
Tak, niech pochodzi po komisach kupi niewiadomo co bez gwarancji, co się rozwali po 2miesiącach. :o Kup ten z allegro, skoro nie potrzebujesz żadnego super-profesjonalnego sprzętu do słuchania w czasie podróży. :) Firma samsung, 2-letnia gwarancja, niska cena - nie ma co się zastanawiać. Moja przyjaciółka 2-3 lata temu dała za niego grubo ponad sto złotych, jednak teraz z perspektywy technologii mp3 jest już przestarzałe. :)

Gość jakalasia
no wlasnie o to chodzi,że ja nie mam za bardzo czasu łazić po sklepach i szukać czegoś,a wiadomo w sklepie to wszyscy zawsze wszytsko zachwalają,a ja sie nie znam,wiec się pytam tu Was,bo prędzej się coś dowiem. Zastanawiam się wlasnie,czy tego by nie kupić. dzieki za rady;)