Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiunia696969

co o nim sadzicie?

Polecane posty

Gość jezu co to jest
?

Gość PASKUDNY
Ej, no nie przesadzasz? Który już raz zakładasz ten temat i pokazujesz zdjęcie tego brzydala? Ja już Ci pisałam, że jest paskudny i nie w moim typie. Dla mnie wygląda jak turek. Czego Ty tu oczekujesz? Potwierdzenia, że jest przystojny? Większości się nie podobał, a Ty znów ten sam temat zakładasz. Proszę bardzo - oto link to Twojego tematu - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3782579 I co? Nie mam racji ? Po co zaśmiecasz forum tym zdjęciem? Na czym Ci zależy? Żeby usłyszeć jaki ten ktoś jest boski? Czy na tym, żeby dowiedzieć sie prawdy, że nie jest wcałe przystojny. Wszystko zależy od gustu, ale dla mnie tragedia.

Gość PASKUDNY
dobra ponawiacz, Ty jesteś sliczna, ale ten na zdjęciu jest paskudny a autorka któryś juz raz zakłada ten sam temat. No to ponawiacz jak jesteś taka ładna i pewnie mądra to wytłumacz mi po co ona to robi? Chce przeczytać, że ten ktoś jest cudowny, czy jak? Tak długo będzie zakładać takie tematy, aż nie będzie w nich krytyki wobec tego kogoś, czy co? Bo ja takich jak Kasiunia nie rozumię....

Gość PASKUDNY
nie wiem, może... szkoda słów.

Gość PASKUDNY
TAK JESTEM RASISTKA!!!!

Gość PASKUDNY
Bulwersuję się, że ktoś zakłada po raz któryś ten sam temat. Po co? Zamiast podnieść tamten, który był reptem dwa czy trzy dni temu. Pozatym autorka prosiła o wyrażenie opinii o wyglądzie tego kogoś to ją wyraziłam. Ja takich typów urody nie znoszę! A rasistkom bylabym wtedy, gdy gardziłabym kims za to kim jest, a ja nikim nie gardzę tylko wyrażam opinię, że turecki typ urody mi się nie podoba. Wszystko. I durne podszywacze nie piszcie za mnie matoły głupie!

Gość PASKUDNY
CHWILA SZCZEROSCI TAK NAPRAWDE JESTEM FACETEM I CZUJE SIE NIEDOWARTOSCIOWANY. BO W GLEBI DUSZY WIEM ZE ON JEST LADNIEJSZY ODE MNNIE:(

Gość PASKUDNY
Do moich dwóch poprzednich podszywaczy - albo jednego. Nie denerwuj mnie! Nie jestem mężczyzną palancie! Jestem kobietą, mam męża i dziecko w drodze więc mnie nie wkurzaj. Mi się typ nie podoba i koniec. Spójrzcie na poprzedni temat autorki, tam większości się ten typ nie podobał, więc się odwalcie.

Gość No wiec to tak
no wiec to tak ciężarna jest i mysli, że jej się wszystko należy? i ze nie wolno jej wkurzac..

Gość PASKUDNY
Co znaczy, że mi się wszystko należy? Co to znaczy to \" wszystko\"

Gość PASKUDNY
Ale macie dziwne pojęcie słowa \" wszystko\". Żal mi Was. Jedyne co można wywnioskować z tej rozmowy, to to, że należy mi się wolność słowa ( która jakbyście nie wiedzieli należy się każdemu) i mam prawo powiedzieć, że ten typ mi się nie podoba.. Nie sam facet tylko ogólnie taki typ facetów! Człowieka nie znam i może on być bardzo wartościowym człowiekiem ( gdybym była rasistką pewnie bym go z góry skreśliła ) ale nie znam go, a autorka pyta o wyglą, więc piszę jasno, że mi się nie podob. Czego się czepiacie ? Daremni jesteście.....

Gość PASKUDNY
A Ty ponawiacz się nie wtrącaj, bo jesteś najładniejsza, więc się nie przejmuj niczym :)

A mnie się bardzo podoba:) To mój typ - taki egzotyczny:) Może to jakiś Hiszpan albo Brazylijczyk?

Gość PASKUDNY
O właśnie, ktoś napisał, że ten typ się podoba i ja tego nie krytykuję! Bo to jest kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje!

Gość PASKUDNY
Ponawiacz, nie wiem czy jesteś piękna, bo nie wiem jak wyglądasz, ale jeśli sama się sobie podobasz to wierzę Ci na słowo :)

Gość a to jest
turek?

Gość czegomi sie nic nie wlacza
:/

Gość ochochhhh
ale tam nie ma zadnej fotki😠 sie pytam dlaczego?