Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSRTTTT888

MAJAC 26 LAT NIE UMIEM GOTOWAĆ!!!!!NIE WIERZYCIE PEWNO ALE TO PRAWDA!!!!!!!

Polecane posty

Gość WSRTTTT888

mój facet jest przy mnie biedny ..on ciagle gotuje przepyszne rzeczy a ja nic..

Gość vsdv
ja miałam 30 gdy się nauczyłam i smacznie mi wychodzi nie przejmuj się, tylko zastanów się co byś chciała smacznego zjeść lub przygotować swojemu chłopakowi, znajdź przepis i ucz się :)

Gość ehhhh88
zal mi cie .jak ty dalej bedziesz zyc..glód cie zmusi do gotoweania...........

to tylko brak chęci !!! napewno umiesz obrać ziemniaki ubic schaba a gotowanie jest proste

Gość ja nawet umiem coś gotowac
ale mi sie nie chce. :classic_cool:

Gość zmanierrowana krytykantka
straszne idz na kurs bo cale zycie bedziesz sama!

ja nawet jak chce to nie mam pomyslow, a jakis skomplikowane przepisy mnie odrzucaja. czesto gotuje mieso (bo tak zdrowiej) plus cuscus, ale to zadne pichcenie...

Gość vsdv
hehehe, głód to mnie osobiście zmuszał do zrobienia sobie kanapek lub kupienia chipsów, zamówienia pizzy itp nie trzeba umieć gotować żeby zaspokoić głód ale własne łakomstwo lub miłość bardzo dobrze uczą gotowania :D mnie bezpośrednio zmobilizował fakt że mój facet zaczął pracować wyjazdowo i wracał po tygodniu skonany, późno wieczorem - zatem ani kanapki by nie były wystarczającym posiłkiem, ani zamówione danie nie utrzymałoby temperatury - i w takiej sytuacji po raz pierwszy zrobiłam samodzielnie obiad... ech... miałam 30 lat i godzinę z kwadransem obierałam ziemniaki, ale schabowe wyszły mi pyszne (pytałam mamę przez telefon jak je zrobić) a potem to już robiłam jedzenie gdy miałam chęć na coś szczególnego lub sprawić przyjemność partnerowi

Gość zmanierrowana krytykantka
naucz sie tez autorko szyc bedzie taniej niz kupowac gotowe ciuchy i przygotowane potrawy a twoj maz niech osobiscie zbija stolki do waszego szalasu :)

Gość tylutkaaaa
ee tam bzudury, a kto powiedzial ze to kobieta ma stac przy garach??? To są jakies glupie, stare przyzwyczajenia wywądzące sie z epoki naszych babc. Owszem, kiedys bylo tak, ze maz pracowal, zarabial, utrzymywal rodzinę, mial zapewnic zonie dom nad glową, a kobieta siedziala w domu, sprzatala, gotowala i zajmowala sie dziecmi. A teraz?? Ktora kobieta siedzi w domu calr zycie, wiekszosc z nas pracuje, i niejedna z nas zarabia nawet wiecej od meza, taka jest prawda. Wiec dlaczego jesli my mozemy isc do pracy to facet nie moze stac w kuchni? Podzial obowiazkow ma byc rowny. Ja pracuje, do tego zajmuje sie dzieckiem i dbam o to zeby dom byl czysty, a za to moj mezus poza praca, ma w obowiązku zadbac, zebysmy zawsze mieli dobry obiadek:) I jakos nie martwie sie tym ze nie umie gotowac:) ...chociaz owszem, schabowego z ziemniakami, czy jakąs tam pomidorowke to potrafie zrobic, zeby nie bylo !! :D :D A dodam jeszcze ze moj maz jest z zawodu kucharzem, i swietnie gotuje, wiec tym bardziej nie pale sie do nauki gotowania ;D

ja mam lat 21 i tez nie umiem.tzn potrafie co nie co ale po co skoro moga to zrobic inni..lepiej ode mnie..na razie nie ma potrzeby...spokojnie jak przyjdzie na nas pora to sie wszystkie nauczymy (albo i nie :P )

Gość jak mozna nie umiec gotowac
co w tym takiego trudnego ? ja nie rozumiem was zwlaszcza ze w dzisiejszych czasach jet tyle sprzetow kuchennych ulatwiajacych gotowanie

Gość jakas tam piesze ze godzine
obierala ziemniaki ....ozesz !!!! masz 30 lat kobieto i matki sie pytasz jak kotlety zrobic -wstyd!!!! nie dosc ze matka cie nic nie nauczyla to sama jestes len smierdzacy lub jakas opuzniona w rozwoju

Gość jacek1982
dzisiejszcze kobiety to kaleki zyciowe do niczego sie nie nadajacce topic jest przykladem zeby godzine ziemniaki obierac to ty jestes upsledzona umyslowo

Gość jessiczkaaa
a facet ktory uwaza ze kobieta ktora nie umie gotowac, do nieczego sie nie nadaje...to jest dupa wołowa. jacek1982 wiesz...nie kazda baba jest taka glupia, zeby uslugiwac facetowi i podawac mu papu pod nos !!! Na szczescie coraz mniej takich! :D

Gość bad cook
Ja niestety tez nie umiem gotowac. Moja mama robila raczej takie tradycyjne obiady, jak ziemniaki z kotletem, ogolnie duzo miesa pod kazda postacia. Chcialabym gotowac lekkie smaczne potrawy z makaronem, ryzem, ale niestety nie potrafie.