Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lodidodi

Boże!!! Strasznie wypadają mi włosy!!! Co ja mam robić POMOCY!!!

Polecane posty

Gość lodidodi

Farbuje włosy juz 3 lata. kiedys farbami ale odkad zaczelo byc juz naprawde zle to przezucilam sie na szmapony koloryzujące. Farbuje na ciemne kolory wiec jest to mniej szkodliwe niz rozjasnianie...mam juz dosłownie połowe włosow z tego co mialam kiedys!!!! wszedzie w domu lezy pełno moich włosow. Jadłam juz tabletki ze skrzypem, pokrzywą i nic!! uzywalam szmamponow wzmacniajacych i to wszytsko praktycznie nic nie dawało!! co mam robic??? byłam u dermatologa przepisała mi jakis płyn ktory tez jest jedna wielka lipą. a włosy wypadają!!! boje sie ze wyłysieje!! myje głowe 2x w tygodniu bo mi sie tak nie przetłuszczaja włosy... BŁAGAM PORADŹCIE MI COS CO MI POMOZE TYLKO ZEBY NIE BYŁO ZA DROGIE I COS CO WAM POMOGŁO!!! Pozdrawiam i czekam!!!

Gość ewelka20
witaj lodidodi Ja tez farbowalam wlosy duzo razy na jasno jak i na ciemno i moim problemem tez bylo wypadanie wlosow jednka zastosowalam kuracje z VICHY i czekam na rezultaty-mojej siostrze po tej kuracji przestaly wypadac. Mysle ze powinnas sprobowac kuracji z VICHY pozdrawiam

Gość bgfaga
vitapil. wypadaly mi i pomogl

Gość rozważna i romantyczna...
to przestan farbowac