Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ida____

Ile mniej więcej kosztuje depilacja laserowa PACH?

Polecane posty

Gość ida____

jak w temacie:)

Gość ida____
nikt nie wie?

Gość Milena123
nie wiem ile kosztuje depilacja laserowa pach, ale moge Ci polecic fotodepilacje za 130zł. Jestem z niej baaardzo zadowolona ;) Wykonywałam ja w salonie expelos w Warszawie. Gorąco polecam!

Gość wiziaczek
Na pewno lepszy i tańszy w użyciu jest domowy depilator laserowy Silkn. Sprawdziłam na sobie i byl bardzo skuteczny

Gość xxxx_com
domowe są słabe, nie znam kogos kto ma domowy i jest zadowolony oprocz Ciebie, strata kasy, wole raz sie przejsc na jakis czas do Denique i miec spokój

to zależy gdzie chcesz się udać na taki zabieg. Ja robiłam depialację w studiu laser w wawie ( co prawda nie pach ) ale wiem, że za pachy trzeba zapłacić 300 zł. Tzn. za jeden zabieg. Może i niektórych cena odstraszać, ale wierzcie mi, że warto mimo tego, że trochę to kosztuje ;)

Gość Kruszyna16
Kto z Was chciałby rabat 20% na depilację w salonie laser DeLux (ważny na terenie całego kraju)? Chętne osoby zapraszam na maila: ewelina-zajac@wp.pl Jeden zabieg w tym salonie kosztuje 199zł, z rabatem 159. Polecam, ja robiłam bikini i naprawdę warto.

Gość gość
Mam do zaoferowania 20% rabatu na pierwszy zabieg depilacji laserowej (laserem diodowym Light Sheer) w Laser Delux na terenie całej Polski. Osobiście korzystam z usług salonu w Sosnowcu, panuje tam bardzo miła, kameralna atmosfera, zero skrępowania. Panie są sympatyczne i uśmiechnięte. Efekt super. Jeśli jesteś zainteresowana otrzymaniem rabatu napisz do mnie. Mój mail : madda.lena@o2.pl Na prawdę warto!