Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co to jest

podobno zło wraca do właściciela

Polecane posty

Gość a co to jest

gówno prawda mój facet zdradził mnie ze swoją byłą dowiedziałam się w tym samym czasie zaszłam w ciążę - poroniłam w 4 miesiącu dałam sznasę - jestesmy i próbujemy znowu nie jest łatwo a ona - ma zdjecie na n-k z facetem, zadowolona i w ciazy zajebiscie nie, nie jestem zla - przykro mi tylko

Gość a co to jest
i tak. jestem zazdrosna o to, ze ja sie musze starac cos naprawiac w tym zwiazku, choc nic nie zrobilam, ze ona jest w ciazy, a ja nie...

Gość a co to jest
nie warto byc uczciwym

Gość Alicja B lonodn
a gdzie tam! Zadne zło do mnie nie wrociło! jestem zajebista:) dzieki wyrachowaniu mam same korzysci. Szacunekinnych, Jego. jego rodziny. Jego Natalii:) a tylee zła wyrzadziłam

Gość takie tam duperele...
Wraca, wraca...Ale nie tak od razu... Nie rozniecaj w sobie tego żalu do tamtej. Nic na tym nie zyskasz. A skoro zdecydowałaś się naprawic swój związek, skoncentruj się na tym. Byle nie za bardzo- skoro on zawinił, niech się stara, a Ty łaskawie na to pozwalaj :D W takim przypadku nadgorliwośc jest gorsza od faszyzmu!

Gość a co to jest
masz rację po prostu mocno mnie zakuło

Gość a do mnie wrocilo
i czegos mnie to nauczylo, spotkalo mnie dokladnie!!! to samo co komus zrobilam:-(

Gość gdyby zlo powracalo
do kogos kto nam wyrzadzil krzywde, to bylo by fair!@!@@! ale to niestety mzonki:( nie zycze nkomu zle, ale chcialabym, zeby kogos spotkalo to, co mnie zaserwowano. chociaz mnie by to nie cieszylo:(

Gość pytia z pl
wraca....po odpowiednim czasie, uwierzcie mi, wraca ..i uczy nas pokory i szacunku do drugiego człowieka...i sprawdza się wtedy powiedzenie że cierpienie uszlachetnia...dlatego uważajcie co robicie, czy nie krzywdzicie innych..

Gość a ja myślę że wraca
tylko nie zawsze w takiej samej postaci. Jestem dość łagodną osobą, wiele osób to wykorzystało. Zawsze, ale to zawsze te osoby, które zrobiły mi coś złego miały później duże problemy w życiu. Podobne do tych, które ja przez nich miałam.

Gość Bassami24
nie wraca :(

Gość alez wraca
predzej czy pozniej. osoby wyrachowane w koncu trafia na kogos kto im porzadnie dosra! Moj facet zdradzal poprzednia dziewczyne. ale zamescilo sie to na nim, gdyz zdradzalam o.. JA Byl kawalem ch... poznalam kogos a ze twkilam w toksycznym zwiazku nie byl olatwo sie rozstac. w koncu podjelam ta decyzje, jestem szczesliwie zakochana, spodzewam sie dziecka a on siedzi sam jak palec. zemsiclam sie na nim za tamta dziewczyne.

mój facet zdradził mnie ze swoją byłą czekaj czekaj to niby do kogo to zło m wrócić ?? bo to on cię zdradzał, nie jego był a rozumiem ze zło ma się obrócić przeciwko niej??? nie czekaj na to zło- bo prędzej dopadnie twojego faceta- a siła jego rażenia może dopaść i ciebie jeśli jesteście w związku

Gość para buch
do ależ wraca nie sądzisz że do Ciebie też wróci. to że był toxicfiutem to wypadało się rozstać a Ty go zdradziłaś. jesli wierzysz że wraca to i Ty bedziesz zdradzona. ???????? nie boisz się

Gość alez wraca
wiesz traktowal mnie w zwiazku jak gowno wiec to raczej jego kara za zlo a nie zlo samo w sobie ktore komus wyrzadzilam i za to zaplace- przynajmniej z mojej storny to tak wyglada a zdrady sie nie boje:) moze ejstem naiwna

Gość wlasnie ze wraca
wraca i to ze zdwojona sila! autorko- cierpliwosci!! :D no i powodzenia!!

Gość Brondynka
WSZYSTKO WRACA, zło wraca i dobro wraca. Dlatego lepiej być dobrym.

Gość _o_l_a
co siejesz, to zbierzesz