Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinia0023

Co ze mną jest nie tak????

Polecane posty

Nie wiem co się ze mną dzieje żadne środki przeczyszczające na mnie nie działają. Stosowałam ostatnio herbatke z liści senesu i olejek rycynowy i nic a to podobno bardzo silne środki przeczyszczające. Nie wspomnę już o tym że mam straszny apetyt z którym nie mogę sobie poradzić i jestem bardzo gruba. Co ja mam robić??

skoro nic na Ciebie nie działa to może wybierz sie do lekarza i tez zależy czy chcesz schudnąć przez przeczyszczenie czy masz zaparcia ale nie rób nic na własną rękę ;/

Próbuje się odchudzić ale wygląda to tak ze zakładam sobie dietę i działa ona tak do ok 12 godziny, potem stwierdzam że to nie ma sensu i przerywam i tak do następnego dnia. Czy ja jestem na coś chora, że nic na mnie nie działa a mam klopot z wypróżnieniem się. Do jakiego lekarza mam się wybrać?

Gość masz bulimie i nieoszukuj sieb

Gość madrala..
Najlepiej do gastrologa, on Ci pomoże a bynajmniej powinnien pomóc na problemy trawienne ; ) trzymaj sie i dziś wieczorkiem napełnij szklanke sliwkami i zalej ciepła [nie goraca!!] woda a jutro rano to wypij i zjedz śliwki ; )

a może przyczyną słabego metabolizmu jest tarczyca? (niedoczynność)? Trzeba zrobić badania krwi, no i oczywiście, -pomaszerować do lekarza :) Powodzenia :)

Kiedyś byłam u bioenergoterapełtki i mi powiedziała że mam chore jelita więc to może od tego. Jestem załamana swoją ogromną nadwagą ale poprostu nie mogę przestać jeść. Jak się staram ograniczyć jedzenie to jestem taka słaba że szok. Chyba już wszystkie możliwe diety przetestowałam. Jestem załamana.