Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulusia8881

18 lat czy to dobry pomysł na założenie spirali domacicznej???

Polecane posty

Gość paulusia8881
hehe:):) no ale to dzieki wam tu wszystkim zrozumialam ze nie warto. dziekuje:*:* i pozdrawiam

Kig --> a to nie był po prostu wstrząs anafilaktyczny?

Nomina: chyba tak:-) akurat z medycyna nie mialam nic wspolnego w PL stad ta moja niepewnosc ale brzmi prawie tak samo jak po angielsku wiec chyba masz racje;-)

chociaz stop nie chyba jednak nie bo tamto co mowisz to z alergia ma wspolnego wiecej

Nie widzę wypisu, nie umiem ocenić. Ale wyglądało mi na wstrząs. Wiem, że miedziane wkładki są niedobre, jeśli ktoś ma uczulenie na miedź, bo może właśnie nawet wstrząsem się skończyć. Tyle że problemem wtedy jest substancja, a nie spirala jako metoda.

Gość paulusia8881
dobrze ze my tu mamy powyższą paniądoktor :) to wiele nam wytlumaczy:)

Ja mam 35 lat i niestety wieku 22 mialam zalozona przez kilka miesiecy spirale. Teraz juz od trzech lat staramy sie z mezem o dziecko i wszystko wskazuje na to, ze nie mozemy go miec.Robilam rozne badania i moj ginekolg powiedzial, ze to najprawdopodobniej dlatego ze w tak mlodym wieku zalozylam ta spirale. I ze kobiety, ktore nie rodzily nie powinny ABSOLUTNIE zakladac spirali jesli chca miec w przyszlosci dzieci. Jeslibym mogla cofnac czas to na pewno nie zdecydowala bym sie na taki srodek antykoncepcyjny.

Ja mam 35 lat i niestety wieku 22 mialam zalozona przez kilka miesiecy spirale. Teraz juz od trzech lat staramy sie z mezem o dziecko i wszystko wskazuje na to, ze nie mozemy go miec.Robilam rozne badania i moj ginekolg powiedzial, ze to najprawdopodobniej dlatego ze w tak mlodym wieku zalozylam ta spirale. I ze kobiety, ktore nie rodzily nie powinny ABSOLUTNIE zakladac spirali jesli chca miec w przyszlosci dzieci. Jeslibym mogla cofnac czas to na pewno nie zdecydowala bym sie na taki srodek antykoncepcyjny. Przez to teraz nie moge miec upragnionego dzidziusia. Odradzam zdecydowanie bo pozniej mozna gorzko zalowac swojej glupoty ale wtedy moze byc juz za pozno.

aborcja jest wtedy kiedy jest ciąża, a ciąża jest dopiero gdy dojdzie do zagnieżdżenia. spirala nie dopuszcza do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki