Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluuuuska

UJ, jak sprawdzić wymagania rekrutacyjne ?!?!?!

Polecane posty

Gość kluuuuska

co tzreba zdawac na psychologięę ?????? starcvzyu polskik, niemiecki i geofgrafia ?

Gość hush
Mam nadzieję, że Cie nie przyjmą, bo wstyd mieć studentów, którzy nie potrafią sklecić JEDNEGO poprawnego zdania w ojczystym języku (zarówno składnia, jak i dbałość o jasność wypowiedzi pozostawia zbyt wiele do życzenia). Na UJ takich nie chcemy :P

Gość no na UJ to Ty sie
sredni nadajesz, jesli masz dostep do komputera i internetu i zadajesz tak kretynskie pytania plus oczywiscie twoj sposob pisania czy wypowiadania sie, ale w dzisiejszych czasach moze studiowac kazdy, mam nadzieje jednak, ze na UJ nie kazdy

Gość seclud
chyba nie bardzo ... z tego co wiem to raczej wos, biologia, matma ... ale geografia?

Wydaje mi się, że autorka topiku ma rację... UJ w tym roku określił, że na psychologię wymaga język polski, język obcy i dowolny przedmiot... dowolnym przedmiotem może być, widocznie, geografia. A styl, jakim posługuje się \"kluuusskka\" pozostawia wiele do życzenia, ale nie zapominajmy, że to tylko internet...

Gość hush
Jeszcze istnieje jedno wytłumaczenie - z emocji dziecko wypiło za dużo "piffka" z "krejzolkami" pod blokiem :P