Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

co to za piosenka?????

Polecane posty

no wiec jest to taka piosenka troche techno, taka taneczna. w tekscie leci cos \'come on\' ale to chyba wiele nie mowi. spiewa dziewczyna takim cienkim glosem i nazywa sie ponoc KAK. tak mi powiedziala pani ktorej sie zapytalam, ale nie moge tego znalezc, nie wiem jak to przeliterowac bo powiedziala po prostu \'kak\' i to wszystko. ma ktos jakis pomysl? moze znacie?

Gość odpowiadam na pytanie
twój stary xD

Gość moze chodzi ci o
a moze pamietasz jeszcze kilka slow z tekstu??

no wlasnie niestety nie... przed refrenem bylo cos jak 'come on come on' a pozniej chyba jeszcze cos z 'let's out' no nie wiem nie pamietam niestety :( i cos jeszcze ta dziewczyna spiewala 'the worst' chyba ale nie jestem pewna

niestety nie:( kurcze nie wiem o co chodzilo z tym 'kak'. powiedziala ze taki tytul ale pod tym sie nic nie kryje na internecie tylko jakies dziwne chinskie rzeczy mi wyskakuja, nie wiem jak to napisac zeby byl tytul tej piosenki..

poza tym nie ma takiego angielskiego slowa 'kak' wiec moze to jakis skrot? w sensie 'K.A.K' czy cos? no nie wiem sprawdzalam juz na wszystkie sposoby i nie ma :(

nie to nie to, tamto jest szybkie i rytmiczne a to jest takie bardziej podchodzace pod rap chyba... i tam nie spiewa chlopak , tylko dziewczyna ciagle takim cienkim glosem cos w stylu millenium. millenium piosenki tez juz sprawdzalam i nie ma zadnego 'kak';/

Gość moze too
a gdzie slyszalas ta piosenke???

nie to nie to niestety, ale bardzo podobne. w tamtej piosence, dziewczyna cos spiewa refren a pozniej jest taki kawalek bez tekstu podobnie jak w tym taki bardzo rytmiczny...