Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

Dziewczyny mam problem pomozcie prosze

Polecane posty

Nameczylem sie i napisalem list motywacyjny i CV i wszystko ok tylko jak to na dyskietce zapisac tzn probowalem,ale cos moja stacja dyskow nie reaguje blagam help;). Kurcze no.

nie znam się w ogóle, ale mam misję niesienia pomocy, więc: a) zmień dyskietkę b) nagraj na płytę, bo ci się stacja zepsuła. :D

Gość moze..-----------------
zrob format dyskietki lub zapisz na pen drive diskietek juz sie nie uzywa:O

Ale jak ?? moze pani w sposob lopatologiczny wyjasnic Kurcze no tak sie napracowalem

dziwne- jestes chlopakiem i nie umiesz takich rzeczy??!! jakbys byl blondyna to bym zrozumiala:O

Gość hiszpańska krowa
facet, który ma problem z komputerem? to się nie godzi :D

No nie umiem nie znam sie po prostu dotychczas pisalem CV i Lm odrecznie dopoki nie mialem komputera

Przyznaje sie nie umiem no dlatego poprosilem o pomoc jestem tylko czlowiekiem

masz pendrive?

PenDrive, Flash Disk – urządzenie zawierające pamięć nieulotną, przystosowane do łączenia z komputerem najczęściej przez złącze USB. Używane do przenoszenia danych między komputerami – ma pojemność znacznie większą niż dyskietka, nie wymaga specjalnego napędu jak CD-R i jest bardzo szybkie. Zwykle posiada przełącznik blokady zapisu i kasowania. Nazwa pochodzi od wyglądu przypominającego najczęściej krótki długopis z zaślepką (na wtyk USB).

padłam :D przepraszam. pendrivy się zakupuje, bo to pamięć przenośna. dodaj, że nie masz nagrywarki i mogiła, nie ma ratunku ;)

Moze powiedziala PenDrive, Flash Disk ? urządzenie zawierające pamięć nieulotną, przystosowane do łączenia z komputerem najczęściej przez złącze USB. Używane do przenoszenia danych między komputerami ? ma pojemność znacznie większą niż dyskietka, nie wymaga specjalnego napędu jak CD-R i jest bardzo szybkie. Zwykle posiada przełącznik blokady zapisu i kasowania. Nazwa pochodzi od wyglądu przypominającego najczęściej krótki długopis z zaślepką (na wtyk USB). o matko nie mam nic takiego

Nie mam nagrywarki czyli pani nie pomoze? Kucze no szkoda tak chcialbym ta robote dostac.

to szkoda ze nie masz, musisz kupic, bo przydaje sie. ja jak chce cos nagrac to poprostu wkladam plyte i wyswietla mi sie okienko i dalej postepuje zgodnie z tym co tam jest napisane

a mailem nie mozesz wyslac CV i LM?

skoro nagrywarka, dyskietka, pendrive i drukarka odpadają, to pojęcia bladego nie mam, bo zazwyczaj tylko po to mi komputer służy. raz jeszcze ręcznie napisz.

Nie jest podany normalny adres kurcze jutro musze wobec tego rano wstac i isc do kafejki gdzie jest drukarka wtedy sobie wydrukuje. Cholercia no cala robota na nic. Straszne po prostu.

Gość geniuszu
WEZ WYSLIJ NA MAILA I TYLE!!!!!!!!!

ciesz się, że to cv/lm, a nie jakaś cegła dwudziestostronicowa :D

Gość moze...-----------------
czyli jak masz 2 maile to z jednego wyslij na drugiego, pojdziesz do do kafe int. i od razu wydrukujesz-nie bedziesz musial tracic czasu

Ale pani nie rozumie nie ma podanego adresu E-mailowego jest normalny adres. Monroe ciesz się, że to cv/lm, a nie jakaś cegła dwudziestostronicowa Wiem wiem,ale az no kurcze nie moge odzalowac ze nic z tego nie wyjdzie.

czyli jak masz 2 maile to z jednego wyslij na drugiego, pojdziesz do do kafe int. i od razu wydrukujesz-nie bedziesz musial tracic czasu Ale przepraszam pania mam tylko jedna skrzynke .