Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie in-vitro dla samotnych k

gdzie in-vitro dla samotnych kobiet ???

Polecane posty

Gość gdzie in-vitro dla samotnych k

Czy Polska nadal jest zacofana??? Czy samotne kobiety mogą już skorzystać z zapłodnienia in-victro od obcego dawcy?? Jeśli tak, to gdzie (interesuje mnie pomorskie, ale dojdę wszędzie w Polsce) mam pieniądze, tylko gdzie ????

Gość do łóżka marsz
Ty się z choinki urwałaś?????? W Polsce nie robi się na pierwszej wizycie tylu podstawowych badań (poziom hormonów - lekarzowi wystarczy, że zrobiłaś w domu test ciążowy, badania bakteriologiczne - po cholerę, statystycznie pacjentka jest raczej zdrowa, USG - nie ma sprawy, ale przysługują tylko trzy w czasie ciąży, no chyba, żeby się coś działo, ale tak - standardowo to trzy), a Tobie się in-vitro zachciewa? Trochę tak, jakby doczepić złote klamki w drzwiach na co poniektórych 100 lat nieremontowanych oddziałach. No, a tak po za tym ... mój kumpel ma ojca "nn" Naprawdę chciałabyś tak zrobić swojemu dziecku?

Gość ffffffffffffffffffffff
DOKLADNIE, AUTORKO-EGOISTKO. pOMYSL O DZIECKU. cZY BEDZIE SZCZESLIWE MAJAC TYLKO MAMUSIE. oDPOWIEM CI: nie BEDZIE!!!

Gość dresert
czy wy w ogóle zrozumiałyście pytanie?????????????????????? prosił was ktoś o zdanie?:o

Gość mama smoka
jak zawsze znajdą się głupie komentarze...nie potraficie udzielić odpowiedzi na zadane pytanie to zachowajcie sobie zbędne opinie dla siebie...

W Polsce nie ma takiej możliwości, nigdzie. I nie sądzę, że kiedykolwiek będzie, moherowy kraj....

Gość skoro masz kase
jedz za granice i sobie to zafunduj lub sie przespij z jakims facetem i bedziesz miec to za darmo

Gość sahhhz
jelsi mam kogos polecic to polece dr Dworniaka z warszawy