Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaa25wawaa

Sex w plenerze

Polecane posty

Gość Agaaa25wawaa

Możecie polecić jakies fajne i nie krępujące miejsce w plenerze w Warszawie lub jej okolicach?

Park Skaryszewski, Praski brzeg Wisły, Las Bielański, Olszynka Grochowska, Kampinos... wiele, bardzo wiele:)

Gość Heniek Buc
Grzadka brukselki za mojom stodola.

Gość Konrad_W
A ja polecę coś sprawdzonego: Glinki w podwarszawskiej Zielonce. Nad jednym jeziorkiem można sie tak zakamuflować i bzykać się do woli - to na fajny długi sex. I nieopodal w lasku na szybki numerek wypad - ostatnio widziałem jak para poszła do tego lasku i robili sobie dobrze. Polecam

Gość Smakowity
Konrad, nie wiem, gdzie ty znalazles ustronne miejsce w Zielonce. Ja kilka razy probowalem sie tam bzykac i zawsze ktos sie tam krecil, a to wedkarz, to spacerowicze, a to jakies dzieci :-(. Dopiero jak poplynelismy kiedys wplaw na wyspe to moglismy sie nabzykac do woli. Czasem bywamy na prawym brzegu Wisly, blizej EC Zeran. Mozna tam znalezc ustronne miejsca - kocyk i bzykanko:)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
a gdzie mozna znalesc jakies takie miejscie w tarnowie albo okolicach:)?

Gość gość
też się podepnę, ma ktoś sprawdzone miejsce na sex w okolicach Tarnowa?

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon

Gość M31wwa
Dużo propozycji jak widzisz jest a miejsc jest jeszcze więcej. Jeśli nie pójdziesz na spacer to nie znajdziesz :( Zawsze ktoś może przechodzić itd. Ja byłem nad Wisłą i się dało ;) Trzeba spacerować i korzystać jak jest okazja ;)

Gość gość
Jeździmy dużo z żoną samochodem i uwielbiamy wjechać w lesie w niewidoczne miejsce, wyciągnąć koc i odbyć stosunek. Jest to niezmiernie podniecające, bez porównania z tym co w domu.