Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y7ujtjiii

Co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość y7ujtjiii

Jestem po 3 spotkaniach z pewnym facetem. On: 1. Praktycznie do mnie nie dzwoni 2. W smsach pyta sie tylko co u mnie, ew. zyczy mi "milego dnia" 3. Pisze,ze mu zalezy i ....tylko pisze, bo nie widze,zeby to jakos specjalnie okazywal. 4. Nie ma potrzeby czestego spotykania. Dac sobie z nim spokoj?

Gość El Mariachi
:o

Gość young jac
jesli ci sie naprawde podoba, to walcz o niego...lecz walka bedzie naaaaaaaprawde ciezka 3mam kciuki:)

Gość y7ujtjiii
Nie jest niesmialy. A co do krzywdzenia mnie to sama chcialam zakonczyc z nim znajomosc, ale prosil mnie,zebym tego nie robila, bo mu naprawde na mnie zalezy:O

Gość young jac
moim zdaniem gdyby nie była w ogóle w jego typie, nie umówił by sie na 1 spotkanie,a byli na 3, nie pisałby tez ze mu zalezy, a sms-ów nie wysyłał by pkartycznie nic tak przynajmniej sądze

Gość young jac
moze daj sobie spokój, on pewnie sie zacznie bardziej starac gdy zobaczy ze ty go olewasz, bo najbardziej teskni sie za tym co sie utraciło;)

Gość y7ujtjiii
Tylko jak mam go olewac?:D Podejrzewam,ze jka nie odpisze na tego 1 smsa dziennie to on sie wcale nie przejmie;)

Gość y7ujtjiii
Czasu mu brakuje, owszem, ale jak komus zalezy to znajdzie czas, prawda?:( ja juz naprawde nie wiem o co mu chodzi. Nie moge go zupelnie rozgryzc

Gość EVIVA
DAć.... Se spokuj bo to głupek jest!

Gość y7ujtjiii
Sama nie wiem co mam robic, bo nie wiem co siedzi w umysle tego faceta. Niby chce, a zero jakiegokowiek starania sie o mnie:O

Gość asiasias
Mma podobny problem i nie wiem zupelnie co robic!!:O