Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CONECO V3

KUPIE WÓZEK CONECO V3

Polecane posty

Gość CONECO V3

:) chce ktoś odsprzedać?

ja tez na niego choruje ;) i juz tesciom go pokazalam, kupią ;) Na allegro widzialam super model 2008. Czemu nie chcesz kupic na allegro?

Gość CONECO V3
nie chce nowego modelu bo ma mniejsza gondole - corka ma ponad 4 miesiace i sie miescci na styk, w v3 jest luz :)

Gość pageup/ down
Ja odradzam ten wózek prowadzi się koszmarnie po wertepach a i na prostym terenie nie za dobrze.

jak mieszkasz na wiosze to jasne ze wozek tego typu jest dla ciebie zly. nowy model nie ma wcale mniejszej gondoli, zreszta i tak po kilku miechach przejdziesz na spacerowke. Porownywalam je obie, sa podobne, ale model 2007 ma wstretne szare w srodku, a 2008 ma kolorowe paseczki ;)

Gość pageup/ down
nie mieszkam na wsi tylko w mieście i chodniku tu nie są najgorsze ale czasem trzeba po piachu czy kamieniach przejechać i jest strasznie.Znajoma też ma ten wózek i też strasznie narzeka.

Gość pageup/ down
Pisze się nie na wiosze tylko na wsi.

ojejku! ;) ale sie panna oburzyla! az musiala dwa wpisy pod rząd dac aby mi \"przysadzic\"!!!;P

Gość CONECO V3
Kurde no - ja wczoraj oglądałam oba wózki i do obu mierzyłam córeczkę więc wiem, że model nowyszy (z paseczkami) miał mniejszą gondole, córka była na styk podczas gdy w starszej wersji miała jeszcze miejsce... Twój wybór. Pozatym córa zaniedługo skończy 5 miesięcy więc nie ma sensu kupowac dla niej nowego wózka (gondoli), potrzebuje używanej dużej gondolki, i przede wszystkim lekki musi być ów wózek. Oglądałam jeszcze mikrusa ale jest cieższy. Myślałam o spacerówce rozkadanej na płasko ale jak nią przejechałam to małą telepało na wszystkie strony :o są tez z pompowanymi kołam ale waga taka sama jak gondoli więc wolę gondolę a na po lecie jak już bedzie siedziała i będzie cięższa - lekką spacerówkę

Gość pageup/ down
Wcale się nie oburzyłam tylko wyjaśniłam.Ja wózek ten sprzedałam kupiłam inny i jestem bardzo zadowolona.Kupujcie co chcecie wy będziecie się męczyć ja mam to już za sobą.

Aha autorko, chyba ze tak. ja bede miec noworodka wiec nowe coneco mi sie oplaci kupowac. Myslalam ze oczekujesz dopiero dziecka, ale skoro masz juz takie fajne odchowane to racja ze nie opyla sie kupowac nowego wozia. Pozdrawiam

Gość CONECO V3
Page up - jaki wózek wybrałaś?? Kurde no - mimo wszystko polecam większą gondolę, tym bardziej jak oczekujesz maluszka to w lato go powozisz w gondoli, ale potem dziecko rośnie i będzie chłodniej więc trzeba bedzie dodać cieplejsze ciuszki, kocyk itp to juz wogóle się nie zmieści. Teraz gondole robią takie maluśkie, że większosć osób kupuje rozkładane na płasko spacerówki już nie raz w 3-4 miesiącu dziecka :[

Gość pageup/ down
baby design walker waży 9,5 kg prowadzi się super nawet po wertepach.

wiesz, mi glownie o wage wozka chodzi..wyprobowalam w sklepie (wyjezdzilam) multum wozkow, i bylam w stanie popchnąc tylko aluminiowe coneco v3. Toledo juz bylo za ciezkie. A pomyslec ze do tegpo wejda zakupy no i samo dziecko! Nie ma nic gorszego jak ciezki wozek, wtedy spacery przestaja byc przyjemoscią.

Gość tylkome
kurde no i co kupiłaś go jesteś zadowolona?

Gość oddam
oddam go za darmo ;) ten wozek to największa porazka

Gość tylkome
tzn?co z nim nie tak?

Gość oddam
wozk jest mały skrzypi spacerówka cała lata jedyny plus to jego waga

Gość tylkome
to juz nie wiem co kupić:(