Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo bym chcial

Moja kobieta ma opory

Polecane posty

No daj spokój, przecież nie chodzi o to żebyś ją brał siłą ;) Chodzi o to że skoro ona się wstydzi to przyjdzie jej łatwiej przyjać te pieszczoty w ten sposób. Kiedy Ty nie będziesz mógł widzieć jej reakcji bo będziesz pod kołdrą. Może jej to zaproponuj, że tak zrobicie, albo powiedz ze zrobicie tak, żeby Ci pozwoliła spróbować tak na chwilkę (faceci jak chca to są dobrzy w przekonywaniu), a potem ją spróbuj lekko przytrzymać jak się będzie opierała, ale bez przesady oczywiście.

Gość może ma
może jest na cos chora? :o no nie wiem, dziwne że się tak wstydzi.

A jak Ci się uda nawet na chwilkę ją tak popieścić to potem jej mów cały czas jaka jest tam cudowna, jak Ci się to podobało, że pragniesz ją tak pieścić itp...

Gość bardzo bym chcial
ja bym zrozumial jakby tego nie lubila. Ale sex oralny sam w sobie jej nie przeszkadza, skoro moze mnie piescic bez oporow. Poza tym nie moze powiedziec, ze nie lubi - skoro nie sprobowala.

Gość bardzo bym chcial
No pod kolderka, rozumiem. Ale przytrzymac to bym musial mocno :classic_cool: Najprosciej by bylo zwiazac, hehehe ;) No zartuje :classic_cool:

Mnie tak jak Ci piszę mój pierwszy facet przekonał bo też mi było głupio a sama jego nie miałam oporów pieścić :p

Gość bardzo bym chcial
wiii---> Aaaa, to ja nie zorientowalem sie. Ty kobieta jestes ;) No prosze :) dziekuje tym bardziej za glos w dyskusji. Tak to opisalas troche, ze myslalem, zes facet :P

No zdecydowanie jestem kobietą ;) i opisuje Ci to z pozycji Twojej dziewczyny także czytaj uważnie i próbuj :p

Gość bardzo bym chcial
tym cenniejsze rady! dzieki ;)

Gość jakze
zgadzam sie w 100%!!wskakuj pod koldre,tak zebys ty nie widzial jej reakcji(jej to powinno pomoc,moze sie rozluzni).jak sie wstydzilam to maz wlasnie tak robil,i stopniowo stopniowo ...i teraz nie mam oporow nawet w dzien.powodzenia

Gość bardzo bym chcial
Pewnie cos w tym jest, bo jak ona schodzi pieterko nizej to tez tylko pod koldra ;)

Gość jakze
minie jej to,wiem co mowie ;) tez bylam "wstydziocha".jak napisal ktos wyzej,musisz ja dowartosciowac,a reszta sama sie ulozy.przyjdzie czas,ze sama wyrzuci kołdre :D

właśnie - dobrze dziweczyny napisały - próbuj pod kołdrą tak żebyście się nie widzieli nawzajem :) daj jej trochę czasu żeby powoli się z tym oswajała :) a potem ją bardzo mocno komplementuj :) dzięki temu nie będzie się już tak wstydzić :)

Gość bardzo bym chcial
Meski glos w decyzji rowniez cenny ;) Tylko sie zastanawiam jak dam rade na poczatku. Moze byc trudno ;) BO juz nie raz sie przymierzalem :P

ja też jestem kobietą :) i tez miałam takie opory z początku ;) i też zaczynaliśmy wszystko pod kołdrą :D

Gość bardzo bym chcial
ale dzis nie mam wyczucia :P Ale to wlasnie tym lepiej. Bo w sumie to wlasnie o kobiecy punkt widzenia mi chodzilo ;)

Gość jakze
1.moze jakis filmik? :p po2.lampka wina. po 3.zrob jej masaż,niech sie odprezy i kombinuj :) rady dostales,a sam znasz swoja kobiete najlepiej,znasz jej slaby ;) punkt na pewno.wczesniej czy pozniej kazda sie na to zgodzi ;)

Gość bardzo bym chcial
Tez na to liczylem ;) Ze sama zechce ;) Ale chyba musze odrobine bardziej ja zmusic ;) Skoro tak radzicie :D

Gość chyba że...
robisz to nieumiejętnie ;( wtedy i pod kołderką nie pomoże oswajanie.

Gość bardzo bym chcial
jeszcze nie mialem nawet okazji :classic_cool:

autorze pamiętaj - delikatnie ale konsekwentnie :) chyba każda kobietka lubi takich męskich facetów - co to troszkę przycisną do ściany gdy trzeba :P oczywiście z umiarem! ;)