Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleandra 23

jakie macie zawody przyszle panny mlode?

Polecane posty

Gość oleandra 23

:) jak w temacie :) ja bede tlumaczem jezykowym. Obecnie jestem na 5 roku i zaczynam pisac prace mgr. A Wy? Co studiowalyscie, jak Wam sie potoczylo zawodowe zycie? Czy macie zblizone zawody do Waszych mezow? :) piszcie :)

Gość oleandra 23
Ah, zapomnialam dodac, ze w przyszlym roku, w sierpniu wychodze za maz :)

dejzi pozdro a do oleandry - nie wiem po co się pytasz o takie rzeczy, zwłasza , że teraz każy moze być magistrem marketingu itp, bo dyplom można sobie kupić w każdej szkole z tzw.słupa a potem zgrywać inteligenta

Autorka się pyta, bo po to jest forum, żeby sobie pogadać. A jej się akurat zachciało gadać o tym. JAk komuś się nie chce, niech nie wchodzi. Normalnie dejzi, juz bardziej chamskiej osoby jak twój projekt dawno nie widziałam....

Gość Teneryfaaaa
też nie rozumiem tej krytyki :O to po prostu czysta ciekawość... a autorka na pewno sie nie chwali bo teraz większość osób studiuje.. nie jestem w ciąży, nie planuję ale też bym się chciała dowiedzieć:) z czystej ciekawości:)

Gość oleandra 23
hannahefner - pytam, bo jakby nie bylo zawodowe zycie sa czescia zycia po slubie, czy nie ? nie tyle po, jak takze i przed. Nie badzcie tacy zgorzkniali. Widocznie na tym forum tylko takie osoby siedza co najchetniej to do wwszystkiego by sie przyczepili. Na szczescia sa i ci drudzy, wiec czekam na ich opinie.

Gość oleandra 23
DOKLADNIE ! Z czystej ciekawosci, nic wiecej. Od tego to forum jest. :)

Właśnie tak napisałam żeby był żarcik. A narzeczony nie jest ani prawiczkiem ani prawnikiem.

My mamy ten sam zawód razem studiowaliśmy Mgr inż ochrony srodowiska - projektanci kanalizacji :)

Jestem na 4 roku budownictwa, będę geotechnikiem (och jaki romantyczny, kobiecy zawód ;) ). Narzeczony jest geodetą, ale zamierza jeszcze się pouczyć.

oleandra, zycze powodzenia jesli ci sie wydaje ze wystarczy napisac prace mgr i juz sie jest tlumaczem .. male masz pojecie o zawodzie albo bardzo silne plecy.

bibliotekarka i pośrednik nieruchomości

Specjalista ds. obsługi klienta eksportowego i inżynier – programista obrabiarek sterowanych numerycznieJ Swojego zawodu jestem pewna, ale co do pełnej nazwy zawody faceta – miałam wątpliwościJ

Gość Witaj42
Jestem polonistką... po 40... i to mój drugi ślub! Oj ... nie lubię cyfr i liczb, pa!

nie, pracuje w księgarni, zarobki są trochę lepsze niż w bibliotece ale myślę czy nie zmienić pracy, lżejsza jest niż w księgarni i klienci bardziej rozgarnięci ;)

Gość pannna27
a ja jestem przedszkolanka. Pracuja w Londynie. Nadal sie ucze-pedagogika. KOcham swoja prace. Moj narzeczony( Irlandczyk) jest kierowca autokarow. Malo ambitne...troche mnie to drazni. :-/ tak szczerze miedzy nami

Gość no a przedszkolanka
to zarabiscie ambitny zawod

ja uwielbiam czytac,szkoda,ze w bibliotekach tak malo placa:-(obecnie jestem asystentka managera,a moj facet jest elektrykiem pracoholikiem:-)

ja wlasnie tez kocham ksiazki. Jak bylam mlodsza to doslownie je polykalam. I czytalam wszystko co mi wpadlo w rece. Uwielbialam swoje wyprawy do biblioteki, i spedzalam naprawde duzo czasu wybierajac odpowiednie pozycje :)

Jesli chodzi o zawody to ja generalnie jestem bez zawodu a pracuje w kacelarii prawnej jako asystentka/ recepcjonistka. A moj narzeczony jest supervisorem w firmie zajmujacej sie windami a z zawodu jest elektrykiem tez.

studiuje socjologie :) jestem na etapie pisania pracy hyhy :) a pracuje jako przedstawiciel handlowy, w wielkiej znanej sieci ;)

a ja po swoich studiach w moim malym miescie na prace zadnych szans nie mialam. jeju jak mi sie juz urlop marzy,gdzies na plazy,z drinkiem i ksiazka:-)

Wredniak, to tak trochę rozbieżne kierunki tego urlopu:-D A gdzie w Bieszczady, jeśli mogę spytać?