Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riddik

Dziewczyna nie lubiaca sexu nie nadaje sie do zwiazku z normalnym mezczyzna

Polecane posty

Gość riddik

i nie powinna taka podrywac mezczyzn bo tylko robi mu nadzieje a pozniej sie okazuje ze ona nie lubi tego :-o ilez to razy sie przejechalem, poznalem fajna dziewczyne a ona mowi mi ze nie lubi sexu :-o a najgorsze jest to jak poznajesz na prawde atrakcyjna dziewczyne ktora pociaga nas straszliwie. co innego jakby jakis glupi kaszalot nie lubil sexu - to i lepiej bo by sie nie narzucaly :-p ale zeby atrakcyjna kobieta nie lubila ? :-o

Gość Brondynka
Nie każda musi lubić seks z tobą :)

Gość riddik
dlatego też,spotykam sie ze sryjem Zenkiem,to atrakcyjny facet,zadbany.Ma pokaźne konto w banku,nie to co mój stary no i w seksie lubi wszystko,nawet mój rozpulchniony odbyt mu odpowiada.

no jak ktos lubi tyłko ładne i ocenia po wygladzie może mi jeszcze powiesz ze jak to mozliwe ze kobieta ładna jest głupia, ze tylko kaszaloty są głupie :o ja ine należe to 1 klasy z3-ch klas pewnie bym zaliczyła sie do 2-giej kocham sex, uprawiam go wsszedzie zmoim kochaniem, zawsze mam ochote i jest super:P

Gość riddik
nie chodzilo mi o sex ze mna, ale ona wogole nie lubi sexu :-o mowi ze ja brzydzi i jest taki oblesny :-o jak to mozliwe ze szczuplutka normalna sliczna dziewczyna nie lubi tego ? dlaczego tego nie spotkalo jakiegos tucznika zamiast jej ? zycie jest niesprawiedliwe :-o

bez jaj, przeciez seks nie jest najważniejszy, to z Tobą jest coś nie tak, seksoholiku wstrętny a moze chodzi o zabezpieczenie? jesli nie chcesz naciągać gum a liczysz na tabletki, to sie przejedziesz kobiety są niezależne teraz.nie chcą się truc ps:jestes skorpionem czy co??

Gość riddik
przestancie sie podszywac bo jak mlasne odbytem to wam gacie spadną :classic_cool:

bo co? nie wolno wyrazic własnego zdania? tu na kafe padają o wiele gorsze słowa i rady

a nie wiesz o czymś takim ze dzieki tłuszczykowi człowiek ma wiecej "hormonów szczescia" jest bardziej pozytywnie nastawiony do zycia i moze wieksza czerpie radosc z sexu ? :P