Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ----aanka

cilest!!! jak tolerujecie te tabletki

Polecane posty

Gość ----aanka

i czy sa dobre..prosze odpowiedzcie,Mam 17 lat i zabardzo nie znam sie na tym.Czy te tabletki są stosowne do mojego wieku,I czy jest 100% pewnośc antykoncepcyjna?

Gość ----aanka
nikt mi nie doradzi?

Gość cham się pisze przez ch
ja biorę inne,więc Ci nie doradzę...zapytaj na forum o antykoncepcji,tam z pewnością jest taki temat

Gość dla mnie były dobre
cera mi się poprawiła, troszkę po nich przytyłam i biust mi się powiększył, co akurat było ogromnym plusem, bo wreszcie mogłam jakiś stanik na siebie kupić... ale jakoś pół roku temu po 2 latach brania cilestu zrobiłam sobie przerwę i odstawiłam na miesiąc... i wtedy zaczęłam mieć delikatne stany depresyjne itd... ryczałam z byle powodu i byłam rozstrojona zupełnie... dlatego je zmieniłam... ale nasze opinie nic Ci nie pomogą, bo każdy organizm reaguje inaczej....

dziewczyny zazywajace cilest zalozylam ostatnio spirale i zostaly mi 4 opakowania cilestu z checia odstapie za pol ceny z tym ze mieszkam w londynie i jestem w polsce tylko do 10 lipca a wolalabym zeby sobie je odebrac osobiscie jestem z sosnowca

Gość podnoszenie na antenie
upupup

ja zaczynam 3 opakowanie. i niestety nie mam porównania z innymi więc niewiem czy są lesze czy gorsze, jednak od tych 2-3 miesięcy cześciej robi mi się niedobrze i juz chyba z 4 razy wymiotowalam a jeszcze wiecej budziłam się nad ranem z mdłościami, niewiem czy to do końca przez tabletki, ale skoro skutki uboczne to mdłości to pewnie tak. No i też zauważyłam, że od kiedy je zażywam zaczynam tracić humor, i czuje się jakby nic nie miało sensu, podobno kolejny skutek uboczny. Być może powinnam spróbować innych tabletek, ale podobno najlepiej poczekać jak bedzie po tych 3 opakowaniach. Acha i mam bardzo słaby okres od kiedy zażywam tabletki.