Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Postownik

LUDZIE KTÓRZY NIE SZANUJĄ SIEBIE!!

Polecane posty

Gość Postownik

Mój syn pozwala aby żona go biła i poniewierałą go, bo uznał, że on bez niej i tak by umarł a ona o tym wie i robi z nim co chce. Co się kurwa dzieje z tym światem?!?!

Gość ja też jestem na NIE
może takie wzorce wyniósł z domu rodzinnego??

Gość a ty co robisz
??? uderz ja, jak dostanie od silniejszego to moze zastanowi sie nad uderzeniem slabszych ?

Gość fgfjhg
świat jest najzupełniej normalny, niezmienny od zawsze i kierują nim proste zasady t.j. jeśli ktoś chce być ofiarą to nikt mu nie jest w stanie w tym przeszkodzić, innymi słowy widocznie twój syn ma co mu potrzeba trzeba było syna nie dołować, to miałby jako takie poczucie własnej wartości

Gość fgfjhg
p.s. taka mała ciekawostka: ostatnio mój facet poskarżył się mamie przez telefon, nie na serio oczywiście bo z ciotą bym nie była, że uderzyłam go (dostał prawy podbródkowy); no to na to mama odpowiedziała mu "i dobrze, powinna poprawić z drugiej strony" chciałam przez to powiedzieć że świat należy do zwycięzców ;]

Gość Postownik
ja też jestem na NIE jakbym mu wpajal takie rzeczy to bym sie o to nie bruzyl..on sobie wmowil tak i tyle..nie wiem czemu

Gość fgfjhg
Postownik, ale ty świat winisz i pewnie tą "złą kobietę". Powiedz synowi że też mu przypierdolisz jeśli będzie z siebie robił ofiarę oraz że w jego relacji z żoną będzie coraz gorzej bo ona już go pewnie nie szanuje. Nie użalaj się nad nim ani nie oskarżaj żony bo... syn będzie miał tendencję do bronienia swojej postawy i tej żony!

Gość Jupijej
No właśnie,dlaczego to Ty,jako ojciec nie porozmawiasz na poważnie z synową? Skoro sprawy wyglądają już tak źle :o

Gość fgfjhg
Słodka idiotko, co byś pomyślała o swoim mężu gdyby jego rodzic przyszedł ci tłumaczyć żebyś go nie biła?

Gość fgfjhg
to samo do Jupijej... :D :D :D

No wiesz, sądzę, że już w jej oczach nie straci... Ja nie sugeruję proszenia jej, żeby się nad nim łaskawie zlitowała i przestała go bić, ale jakąkolwiek interwencję, skoro syn sam sobie poradzić nie potrafi. Dla dobra syna.

Gość fgfjhg
załatwienie sprawy - nawet gdyby jakimś cudem do niego doszło w taki sposób - za syna nie będzie działaniem dla jego dobra on w sobie musi znaleźć siłę i musi się nauczyć sam sobie radzić

Gość fgfjhg
można SYNOWI podpowiedzieć gdzie ma szukać porad, jak załatwić rozwód itp ale nie brać ciężar sprawy na siebie

Gość fgfjhg
dlatego z nim trzeba rozmawiać, nie z żoną, tym bardziej że jest ryzyko że rozmowa z żoną pogorszy sytuację (ani ojciec bitego syna nie musi mieć talentów i wiedzy psychologicznej do takich rozmów, ani żona nie musi wyciągać najbardziej optymalnych wniosków)