Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Driverka30

Pierwszy Samochod dla Babki

Polecane posty

Gość Driverka30

Zamierzam kupic pierwszy samochod – uzywany,ekonomiczny i nieduzy:) Biore pod uwage ford ka; seicento; cinquecento, punto; nissan micra… Jezdze tylko w miescie:) Macie jakies rady – prosze o pomoc:)

Gość mama trójki
nissan

Gość ile masz kaski
?

Gość Driverka30
Mieszkam w Irlandii i kupuje tutaj - z kierownica po lewej:) maksymalnie 3tys euro

Gość mnmnmnmnmnmn
Chyba po prawej? :P Czy Nissan Micra nadaje się na dłuższe trasy?

Gość ta do tesco i z powrotem

Gość mozliwe 7yt
zaden maly samochod nie nadaje sie na dluzsze trasy hehe . Passat sie nadaje .

Gość ghghghg
Micra to paskudne brzydactwo polecam Civic, Mini lub Yaris

Gość mnmnmnmnmnmn
Marzę o Yarisie, ale mnie nie stać :P

Gość a moze opel corsa
??

Gość cars of my life
Zależy ile masz cm wzrostu :) Duże samochody (takie jak np Opel Omega) powinny być prowadzone raczej przez ludzi nie niższych niż 175 cm! A jeśli autorka tematu jest niższa niż 175, to powinna nie kupować sporego samochodu bo będzie mieć utrudnioną widoczność. Dlatego pytam o wzrost :)

Gość nissany
nie sa piekne, ale ponoc reliable

Gość mozliwe 7yt
nissan to gowno , ale jako pierwszy samochod moze byc .

Gość mnmnmnmnmnmn
Jestem niska i drobna :D (ok 160) Na kursie z prawa jazdy jeźdzłam właśnie Toyotą Yaris. Bardzo mi odpowiadała (regulacja siedzenia kierowcy, widziałam idealnie), poza tym ona nie jeździła - ona płynęła! :D Nie znam się na samochodach, ale w Yarisie się zakochałam.

Gość scesvfsvd
zadnego fiata! toyote yaris silnik 0,9 pali baaardzo malo. sama go mam :) tankuje raz a 2 tygodnie a mam 30 km na uczelnie w jedna strone ;p

Gość mozliwe 7yt
zadnego fiata! toyote yaris silnik 0,9 pali baaardzo malo. sama go mam wydaje mi sie ze bedzie 2- 3 razy drozszy niz cienquecento hehe . NIe da sie kupic za 10 tys yaris chyba ze powypadkowego .

Gość mnmnmnmnmnmn
Jeśli chodzi o Yarisa to skłaniałabym się ku nowemu - wyprzedaż 2009. Ale nieźle obciążyłabym swój budżet. Poza tym boję się kupować nowego auta na start - a z drugiej strony boję się włożyć kasę w coś, co długo nie pojeźdźi, bo zacznie sie psuć itd...

Gość mozliwe 7yt
najtanszy w utrzymaniu jest seicento . Ale to maly samochod .

Gość mnmnmnmnmnmn
Nie chcę zbyt małego auta... W nieco większym (np takim jak właśnie Yaris) czuję się pewniej na drodze

Gość u kobiet to co innego
Kobieta co ma 160 cm wzrostu może jeździć dużym autem, nie widzę problemu!! Gorzej z facetem. Jeśli facet jest kurduplem i ma mniej niż 170 cm (nawet milimetr), to nie powinien W OGÓLE wsiadać za auto Omegi czy Laguny (oraz innych sporych aut), bo będzie miał złą widoczność i będzie wyglądał wręcz komicznie :P

Gość mozliwe 7yt
nie stac cie na yaris to kup starlet albo micra . Tez dobry samochod

Gość mozliwe 7yt
miał złą widoczność i będzie wyglądał wręcz komicznie a to twoje pieniadze ze dyktujesz ludziom co maja kupywac ?

Gość mnmnmnmnmnmn
Na upartego wzięłabym Yarisa - raty itd (i byłabym wtedy szczęśliwa :D) tylko potrzebuję czyjejś opinii - czy brać NOWY samochód jako świeżo upieczony kierowca?

Nie moje pieniądze, ale sama jestem racjonalnego wzrostu (176, rozm buta 41) i osobiście WKURWIA mnie kiedy z auta wychodzi facet sporo niższy ode mnie o wzroście 169 cm. Taki kurdupel w dużym aucie to na moje ZAGROŻENIE dla ruchu. A jak koleś w dodatku ma brzydką twarz i zakola to już w ogóle psuje DOBRY wizerunek w ruchu!! Taka prawda, wiem co mówię!

Gość mozliwe 7yt
Nie moje pieniądze, ale sama jestem racjonalnego wzrostu wydaje mi sie ze jak nie twoje pieniadze to nie masz nic do gadania . Dyktowac mozesz komus jakbys sama mu /jej kupowała samochod . Wtedy mozesz powiedziec jaki ma kupic , bo to twoja kasa i twoja strata gdyby go rozbił .

Gość mozliwe 7yt
w dzisiejszych czasach jest naprawde olbrzymi wybor samochodow . To nie tak jak kiedys ze trzeba było brac malucha bo innego nie ma.

To niech ktoś zrobi z tym porządek do cholery !!! Dawać prawko od 18 lat, a może lepiej zamiast ograniczeń wiekowych zrobić ograniczenie wzrostowe u facetów... pamiętajcie że najgorsi kierowcy to niscy faceci poniżej 170 cm !! Nie znam kurdupla co by dobrze prowadził auto i miał dobrą widoczność. Nie moja to sprawa i pieniądze ale chcę się czuć na drodze BEZPIECZNIE!! A jak widzę kurdupla za kółkiem to nic tylko się pociąć - fatalnie się prezentuje na fotelu kierowcy i fatalną ma widoczność!!!! 😡

Gość mozliwe 7yt
To niech ktoś zrobi z tym porządek do cholery !!! a z głową to na pewno wszystko w porzadku ? Widze ze znajduja sie i tacy ktorzy beda rozporzadzac nie swoją gotówką .

A czemu niby nie w porządku ?? Jestem wysoką prawdziwą kobietą i pląsający się anemicznie KURDUPEL na drodze tylko powoduje zagrożenie!! A jak spowoduje wypadek i zostanę przez takiego idiotę kaleką to co ??? Dostanie tylko 2 lata w zawiasach bo wezmą okoliczności łagodzące że był niski ?? Dla mnie niski wzrost poniżej 170 cm powinien NIE DOPUSZCZAĆ faceta do robienia prawka!!