Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ciaza wlasnie

CIAZA PO ODSTAWIENIU TABLETEK ANTY.!!

Polecane posty

Gość moze ciaza wlasnie
mzb dzieki bardzo

Gość mozna zaskoczyc bardzo
nie ma sprawy. nie daj sie zwariowac i cierpliwie czekaj, bo kazda z nas reaguje inaczej.

ja tez po prostu poczekam:) czas pokaze a nawet jesli nie jestem w ciazy i tak teraz staram sie na wszystko uwazac:) przezorny....

ja tez bralam tabletki anty 4 lata odstawilam w kwietniu a w maju zaszlam w ciaze.Mialam identyczne objawy ja i Ty.

tzn ktorej ?? ja \"czy moze ciaza wlasnie \"??

Gość moze ciaza wlasnie
olenka ale to byly jakies hmmm.. nazwijmy to "czeste starania" :-) bo jak tak.. to mialas wieksze szanse. my sie kochalismy tylko 2x do konac. i bylo to 8dni po miesiaczce i 15dni po. tylko cholera wie za przeproszeniem kiedy wtedy sa dni plodne :-(

Gość moze ciaza wlasnie
ech... no widze ze juz zadne dziewczynki nie chca sie wypowiedziec :- szkoda

jestem juz jestem,czasami musze pracowac :p Kochalismy sie codziennie nic nie liczylam,nawet w pewnym momencie zapomnielismy ze sie staramy i gdyby nie to ze bylam spiaca non-stop a piersi okrutnie bolaly to bym nie zajarzyla ze jestem w ciazy.zrobilam tescik i okazalo sie ze sie postaralismy he he

dziewczyny najlepiej będzie jak zrobicie test. nikt wam nic lepiej nie powie. objawy mogą być najróżniejsze i żaden z nich nie daje 100% pewności, no chyba że poród po 9 miesiącach :P co do dni płodnych to to d... jedna wielka jest jak kończycie brać tabsy to nic obliczyć się nie da. zresztą nigdy nic się nie oblicza tylko obserwuje. ja zaszłam pomiędzy 2 a 6 dniem cyklu więc wszystko jest możliwe :)

Gość miesiac po odstawieniu
tabletek zaszlam w ciąze... kompletny szok...jestem w czwartym miesiacu... nie spodziewalam sie do tego stopnia, ze spozniajacy sie 2 tygodnie okres, ciagla sennosc, mdlosci i straszne bole piersi w ogole nie robily na mnie wrazenia........ przez to ze przesypialam prawie caly dzien i nie potrafilam sie kompletnie powstrzymac zawalilam sesje:( no coz, sporo zmian....