Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta18

Dziewczyny ktore zosaly młodymi mamami?

Polecane posty

Gość Samanta18

Witam was dziewczyny ja tez zostalam szybko mloda mama i nawet dobrze mi szlo jak na ten wiek teraz mam juz dwojke dzieci i jest super naprawde myslalam ze bedzie gorzej ale jednak jest ok wychowujemy razem z mezem dzieci i sa takie kochane jak on i podobne tylko do niego jak dwie krople wody moze napiszecie cos o sobie jak wy sobie radzicie teraz trzymam kciuki za was pozdrawiam .

Gość masz 18 lat i juz dwojke
dzieci???

Gość Samanta18
tak mam dwojke dzieci i jest i z tym bardzo dobrze mam zycie jak z bajki i wcale nie zaluje bo nie mam czego a jak bede chciala isc sie zabawic to pujde z mezem a dzieci nie sa zadna przeszkoda!

ja urodzilam corke jak mialam 16 lat i mieszkalam z matka i jej facetem.fakt pomogla mi bo moglam skonczyc liceum a jej facet ma kupe kasy wiec nigdy nie brakowalo mi na nic ale uwazam ze zmarnowalam sobie mlode lata.matka nigdy nie chciala z mala zostac zebym mogla wyjsc choc na chwile wieczorem, nawet jak miala 2 czy 3 lata, we wszystko sie wtracala (jak ja ubrac, kiedy karmic itp.) masakra, bardzo zle to wszystko wspominam. teraz juz jest okej. wyszlam za maz i za kilka dni urodzi mi sie drugie dziecko ale naprawde nikomu nie zycze zostania mloda mama.