Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cccccccsqs

CO SADZICIE O LUDZIACH KTORZY MAJA ZADLUZENIE KOMORNICZE

Polecane posty

Go艣膰 cccccccsqs

JAK MYSLICIE

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zle my艣le

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cccccccsqs
a dlaczego gowna? Znacie takich ludzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalezy od przypadku
mam znajomego, kt贸rego US udupi艂 i na艂o偶y艂 kar臋 - nie my艣le o nim 藕le- bardzie 偶al mi go, no i obawiam si臋- nie mam zaufania do prawa, skoro po czasie mo偶na zinterpretowa膰 jaki艣 przepis inaczej i na艂o偶y膰 na kogo艣 kar臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liiikkkaaq
jasne bo tu wszyscy sa zloci i czysci ja wpakowalm sie w takie problemy bo moj maz mial firme i aby wykonac robote wzial towar z dwoch hurtowni z opozniona spalta a potem tamta firma wykonawcza nic mu nie zaplacila i zostal z dlugami a kasy na procesy nie mamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lmiiiimimi
wlasnie ja mam znajomego ktory dostal od poborcy skarbowego kare na zusy ktorych podobno nie zaplacil a jak sie okazalo w zusie mieli syf i nie musial placic ale co sie wstydu w pracy najdla to juz inna sprawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkakakkaka
nie mozna uogolniac bo przeciez roznie moze byc nawet jesli ktos jest wyplacalny w danym momencie to moze wziac kredyt i naprawde pozniej ciezko bedzie splacac i z dwojga zlego bedzie jesc niz placic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vinnnniii
najlepiej byc takim extra jak ci co tu wchodza na kazdy temat siedza na garnuszku u mamusi zadna praca sie nie hanbia i nie kapuja cco to problemy

Udost臋pnij ten post