Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szafaniegra

Dobra, nie jestem dzis w dobrym humorze ale mam nerwa na wszystkich kochasiów!!!

Polecane posty

Gość Szafaniegra

ale zrozumiałam dzis jedno - chce sie w kims zalubiec, zakochac, zapatrzyc na amen. chce mu gotowac, prac i po nim sprzatac, przytulac go i calowac, rodzic mu dzieciątka, pomagac w pracy, uśmiechac sie z nim i płakac, a wzamian byc jego księzniczką.... szkoda , zeby taka zajebista dziwczyna jak ja tak marnowała sie w samotności... zróbcie cos z tym, co chcecie....

Gość a ile
taka zajbietsa dziewczyna ma lat? ja tez w samotnosci zyje. jestem kobieta tak btw

Gość a ile
by the way

Gość Szafaniegra
jestem jestem jeszcze nie poszłam sie pociąć z nieszczęścia dzieki za za zapro rocandroll ale jestem w takim nastroju, ze az nie lubie gór... ja tak tu tylko pszyszlam ponarzekac, bo juz naprawde rece opadają jesli chodzi o facetów....

Gość Szafaniegra
a lat mam az 22

Gość Szafaniegra
pojechałabym w te góry, nawet na ksiezyc bym pojechała ale najblizsze 2 miesiące przez pewnego kochasia wymysliłam sobie prace... wiec nie pojedziemy....

Gość tez sie zglaszam
nawet nie pomyyslałam, ze jest niepoważna....

Gość Szafaniegra
sorki zmieniałm nick niechcący

Gość Szafaniegra
a tak z innej paczki - to ja nawet nie wiem po co tu cokoliwek napisałam.... boli mnie głowa od wkurwiania sie na takiego jednego kochasia.... i szyja od walenia ta glową w drzwi ze mam tak w niej nasrane, ze uwierzyłam w te całe jego opowiastki to mozesz mi wierzyc, ze nawet jakbys napisłam, ze zparszasz mnie w kosmos to bym uwierzyła bo taka naiwna jestem

Gość Szafaniegra
do pracy do holandii jade, zebym miała przez jakis czas ręce czyms zajęte bym kogos nimi nie udusiła...

Gość Szafaniegra
a Ty co żeś sie tak zainteresował?

no cóż życie takie jest (jak mawiał Boguś Linda) czasem komuś zaufamy i okazuje się ze nie było warto

bo spodobało mi sie Twoje pierwsze zdanie i czuję że pisałaś to szczerze to się i zainteresowałem

Gość Szafaniegra
nie chodzi o to , nie ufałam mu do końca. Ale sam mi pozwolił myslec, że moge byc jego .... na zawsze.... a potem wiadomo.. a jakie góry lubisz?

Gość Szafaniegra
byłam tylko raz, ale szczerze mówiąc nie fascynuje sie górami.... wolę morze, nawet to nasze brudne i śmierdzące ok ja bede zmykac bo tak mnie głowa boli, ze widze podwójnie a poza tym nie będę jednak narzekac, bo ja jestem silna dziewczyna i dam sobie radę bez pocieszania... dzieki za rozmowę, krótka ale jednak...

Gość taka jedna sobie pani
dobrze zrobił, trzeba uwazac na ludzi a nie pierwszemu lepszemu oddawac serce na tacy! naiwnosc to najgorsze co moze byc!