Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana11

Komentarze na allegro - mozna zaskarzyc??

Polecane posty

Gość oszukana11

Trafilam na nieuczciwego sprzedawce, ktoremu wystawilam w pelni zasluzony negatywny komentarz. Osoba ta oczywiscie pokazala na co ja stac i z czystej zlosliwosci odwdzieczyla sie takze neg. komentarzem. Czy moge zaskarzyc ten komentarz do allegro i poprosic o jego usuniecie?

Gość tak jak najbardziej
ja tak zrobiłam:D

No chyba nie spodziewałaś się pozytywu za negatyw? Z tego co wiem mozna prosić o usunięcie komentarza ale w porozumieniu z drugim kontrahentem - i niestety jest on nadal widoczny, tylko jakby przekreślony.

Gość jasne że możesz
Ale Allegro nic nie zrobi z tym komentarzem, bo z założenia nie ingeruje w komentarze.

Gość tak jak najbardziej
a mnie pomogli i wywalili komentarz:D byłam bardzo uparta:D

Gość oszukana11
Sprobuje w takim razie pomeczyc Allegro o usuniecie tego komentarza. Uwazam, ze powinni jakos zmienic ten system, bo ludzie nie beda wystawiac negatywnych komentarzy oszustom, bo beda wiedzieli, ze takze otrzymaja negatywa.

Gość allegro nic nie zrobi
tez w rewanzu dostalam :P od tej pory nie wystawiam negarywow... Po prostu w ogole komentarza nie wystawiam, jak mnie ktos oszuka albo cos nie gra...

no ale to jest moim zdaniem chamskie,jak sprzedawca jest nieuczciwy i zalozmy towar nie dociera a tydajesz negatywa to kurde mimo iz to jego wina to i tak ci da negatywa.dlatego ja nie daje nawet jak mi cos nie pasuje,po co sobie psuc statystyki