Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawwwiedziona

mój chłopak beznadziejnie całuje. po jego pocałunkach mam

Polecane posty

Gość zawwwiedziona

sine usta!

Gość zawwwiedziona
kiedy to on sie do mnie tak przysysa

Gość lady in orange I
w przerwie pocałunku, spójrz głeboko mu w oczy i szeptem powiedz: "to ja rządzę" i palcem wskazującym muśnij jego usta, następnie wróc do pocałunku. Jka dalej będzie się "silnie" całował odepchnij go lekko i powiedz także szeptem "poddaj mi sie". ;) Powodzenia

Gość Uważam że skoro nie potrafisz
z nim szczerze porozmawiać powinniście się rozstać. To jest twój chłopak, a ty się pytasz na forum co zrobić :| Gdyby to był prawdziwy związek, oparty na miłości i zaufaniu to nie byłoby tego topiku. Z całym szacunkiem, ale ty chyba dopiero zaczynasz życie, co? Pewnie masz jakieś 15-17 lateQ?

ja trafilam pare razy na śliniących i na romantykow. nienawidze romantycznego calowania! jednemu powiedzialam, ze slini (mial prezogromne poczucie humoru i byl bardzo inteligentny), potem zartowalismy sobie z tego caly czas, a on staral sie nie slinic, i ocenialismy stopien mojego zaslinienia po kazdym calowaniu haha :D:D

Gość mam dylemata
a co powiecie na takiego, co całuje.... hm no prawie jak siostre.... ja lubię namiętne pocałunki, chciałabym żeby mi włożył jęzora do gardła, a tu nic :(

Gość master od muppets
niech cie pocałuje w dupę..jełsi zassa klocka tzn.że za mocno..i się nauczy:classic_cool:

jakis całowalny prawiczek.. powiedz mu to, bo inaczej nie dotrze do niego :O serio