Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamtu

jak sądzicie, czy 65d to duży rozmiar biustu?

Polecane posty

Gość szamtu

bo mi sie zdaje że średni. odpiszcie

Gość średni raczej
;) pokaż:)

Gość szamtu
pokazywałam jak byłam mała :P

Gość wbrew pozorom
wcale nie duży tylko średni.

Gość akakkakakakakakkakakak
a 70F(polskie 80 C) bardzo pełne miseczki...duży czy średni???

Gość a D to juz duzy
sredni to miseczka C

Gość wcale nie duży

Gość szamtu
fajnie bo ja mam 15 lat i już coś myślałam, ze chciałam w necie kupić zly stanik a liczylam wymiary w kalkulatorach i mi wychodzilo 70c, ale w nim ramiązka były za daleko oddalone i taka jedna dziewczyna mi powiedziała z ebędzie dobry 65d bo ajk się zmiejsza obwód ramiaczek to trzeba zwieskzyc miseczkę :) amm nadzieje ze sie nie pomyliła :) a jak na 15 lat duży biust teraz mogłby obfitować wielkim w przyszlości, a nie chce żeby póxniej mi coś zwisało. :) moj jest dla mnie ok, no mógłby miec ze 3cm wiecej ale to taki szczgół nie ważny :) moje wymiary to 70/87 i 70c nie leży na mnie za dobrze, miseczka jest ok, ale ramiaczka są za daleko od siebie. piszcie :)

Gość szamtu
no to przesadziłam :) z 1cm :) albo wogóle :)

Gość nunaaa
według mnie to bardzo duży

Gość isisss
podane wymiary to jak rozumiem 70 pod biustem i 87 w biuście ?? mam dokładnie tyle samo i staniki noszę 70B , pasują idealnie może te ramiączka są za szeroko w 70C ??

Gość To bardzo mały rozmiar
nieuki, nie miseczka się liczy a obwód. Co z tego, że d, ważne ile pod. Przy obwodzie 65 to mały biust. Ja mam 70c i mam malutkie piersi, ale dobry jest na mnie 65dd/e. I naprawdę mam bardzo mały biust.

Gość isisss
ale ona nie ma 65 tylko 70 cm pod biustem , tak przynajmniej wynika z powyższej wypowiedzi a poza tym to rozmiary obliczane wg. tabel to co innego niż to co można kupić w naszych sklepach

Gość imoen
To malutkie piersi, prawie deska.

Gość sloneczko16ii
wedlug mnie nawet bardzo duzy

Gość ale to zdjęcie...
to na chyba nie jest 65D :)

Gość To bardzo mały rozmiar
jest bałwany. Jeżeli ma pod biustem 70, to oczywiście musi mieć obwód 65, bo zawsze odejmuje się 5 cm od obwodu pod biustem i dobiera stanik. Widać, że nic nie wiecie o prawidłowym doborze stanika. Edukować się!

Gość isisss
imoen ---- też moim zdanie nie jest 65D wg. kalkulatora z innej strony 65D to 70/84

anette, nie ma czegoś takiego jak uniwersalna \"miseczka A\' czy \"małe B\". Rozmiar miseczki zależy od obwodu pod biustem. Porównaj ze sobą np. 70B i 85B - w to drugie mogłabyś wsypać trzy razy więcej piasku niż w pierwsze! http://b75.blox.pl/resource/DD_comparison2.jpg tutaj masz porównanie 65DD i 90DD (w nowozelandzkiej rozmiarówce). Widać różnice, nie? :)

isiss, skoro twierdzisz, że 65D jest na 84 cm w biuście (i pewnie rzeczywiście coś koło tego), to co tu się Ci nie zgadza? dziewczyna ze zdjecia mniej wiecej tyle ma.

po kliknięciu w drugi link stwierdzam, że mało które rozmiary oddaja wielkośc tych biustów. tam gdzie miseczki D, to biust wygląda na góra B

Gość isisss
imoen---- a właśnie podejrzewam , że tyle nie ma :))

Pod biustem macie taki sam obwód, a te 3 cm mniej w biuście to spora różnica, całej miseczki... to ile Twoim zdaniem ma? Mniej niż 84 cm to już naprawdę same sutki, a jednak coś jak biust posiada, zwłaszcza że stanik ma chyba miękki. :)

isisss-----> to ty chyba sie nie znasz na babskich rozmiarach. według ciebie 85B jest większe od 70B ? w takim razie wybacz ale gów_no za przeproszeniem wiesz. B to jest rozmiar miseczki czyli wielkośc cycka a 70 czy 85 to obwód pod biustem. jeśli baba ma 85 to znaczy, że jest szersza (grubsza) od tej co ma 70 a jeśli mają taki sam rozmiar biustu, to u tej 85, biust będzie się wydawał mniejszy niż u tej z obwodem 70