Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimozaa

okress....pomocy

Polecane posty

Gość mimozaa

witam streszcze sie i bardzo prosze o porade/pomoc: mam 17 lat i od 13 roku zycia mam bardzo regularne miesiaczki [ wiem ze to dziwne ale naprawde! ]. moj cykl trwa ok 28 dni ZAWSZE. 2 miesiace temu okres dostalam 8, a miesiac temu [ za wczesnie ] 2. zas w tym miesiacu powinnam miec go wczoraj lub dzis lecz..... NIE MAM ZADNYCH OBJAWOW.... nie boli mnie brzuch, nie mam prawie sluzu, nie bola mnie piersi, czuje sie ogolnie ok. bardzo martwie sie co sie dzieje gdyz nigdy nie spoznial mi sie w zyciu okres... co sie dzieje? napomne iz jestem w trakcie zapalenia gardla i mam je od 3 dni [ ale nie wiem co ma to do tego....]

Gość mimozaa
helo?

jesli bierzesz antybiotyki na zapalenie gardła moga one mieć wpływ na opóźnienie miesiączki. to normalne. wybacz za bezpośredniość, ale może z kims współżyjesz? i nie stresuj się tym nie potrzebnie bo stres robi swoje i tez czesto opoznia miesiaczki:)

Gość mimozaa
wlasnie o to chodzi ze nie biore antybiotykow.... jedyne co to inhalacje "inhalol'em" i tabletki do ssania wszelkich firm! [ chodze do lekarza homeopaty..... antybiotyki odpadaja ] nie wspolzyje jednak nie zaprzeczam iz hm..... chlopaka mam juz 3 rok z ktorym zaczynam byc coraz blizej.... jestem jeszcze dziewica lecz nie stronie od "zabaw".... najgorsze jest to ze ja nie mam zadnych objawow! zadnych.... nic....:/

Gość mimozaa
wlasnie o to chodzi ze nie biore antybiotykow.... jedyne co to inhalacje "inhalol'em" i tabletki do ssania wszelkich firm! [ chodze do lekarza homeopaty..... antybiotyki odpadaja ] nie wspolzyje jednak nie zaprzeczam iz hm..... chlopaka mam juz 3 rok z ktorym zaczynam byc coraz blizej.... jestem jeszcze dziewica lecz nie stronie od "zabaw".... najgorsze jest to ze ja nie mam zadnych objawow! zadnych.... nic....:/

Gość mimozaa
nie wspolzyje.... jednak mam od 3 prawie lat chlopaka i "zabawiamy sie czasem" nie biore antybiotykow lecze sie homeopatycznie.... nejgorsze jest to ze nie mam zadnych objawow przedmiesiaczkowych ktore zawsze mialam min 2 dni wczesniej

Gość mimozaa
kurde cos mi sie psuje.... nadal prosze o porady!

Gość aniaaaaaaa
a pod czas zabaw byla mozliwosc iz jego sperwa znalazla sie w twojej pochwie?

Gość aniaaaaaaa
sperma*

Gość mimozaa
jest doslownie 1 % szans..... boze ja nawet nie pomyslalam o ciazy..... ale chyba powinnam............ BOZE! dziekuje wam dziewczyny ze odpisalyscie..... boze......zrobie test! dziekuje jeszcze raz papa

spokojnie nie panikuj:) zdarza sie pprostu sie zdarza ze miesiaczka sie spoznia, jest naprawde kosmicznie wiele powodów. przede wszystkim spokoj i cierpliwosc:)))