Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placze

CZY JA DOBRZE ZROBILAM ??????????????

Polecane posty

Gość placze

moj chlopak wlasnie wrocil z grilla u sasiada .. ktorego baardzo nie lubie ... wrocil nachlany ze ledwo mowil i ledwo pisal na gg ... ja zla .. zerwalam z nim ;( czy dobrze zrobilam ?? wkurzylam sie :( nie lubie jak on pije tak ;/ z nim ;/ bo nienawidze tego kolesia;/ ja chce zeby moj chlopak nie pil z kumplami :( dobrze mowie ? boje sie ze tamten go rozpije bo ma zly wplyw na niego :(

Gość aleeeeeeeees
to walnij go w łeb, a nie zrywaj, skoro Ci na nim zależy,jak widać

Gość placze
aleeeeeeeees - jutro to zrobie ;/ walne mu ;/ bo mnie to wkurza na serio ;/ smiley - jutro mu to przypomne ! ale czy moge mu zabronic pic z kumplami :(?? czy to nie bedzie chamskie ;/ ?

Gość dobrze mowisz
raz moze sie zachlac, ale nie częsciej

Gość __bliska__
po pierwsze nigdy nie dyskutuj z pijanym/podpitym facetem, a już na pewno go wtedy nie krytykuj...poczekaj az bedzie trzeźwy i w stanie zrozumieć o co ci właściwie chodzi, albo chociaz poczekaj na jego kaca :) po drugie nigdy nie kłóc się/nie zrywaj/nie sprzeczaj/nie krytykuj na gg/w smsach po trzecie trochę taktyki, sprytu i delikatności, to dalej zajdziesz np. nawet mu nie dałas szansy na wyrzuty sumienia, przemyslenie czy okazji by przeprosił...sama pozbawiłaś się okazju do obserwacji i jego gotowości do wspołpracy

Gość placze
dobrze mowisz - a on zawsze jak sie z nim widzi to ostro pije ;/ a ja mieszkam dalej od niego bo 15 km ;/ i nie moge go kontrolowac :( __bliska__ - masz racje tak zaczne robic :(( ale ja jestem bardzo emocjonujaca i emocje biora u mnie gore;/ a czy moge mu zabronic pic z kumplami ??

Gość __bliska__
po czwarte nie prowokuj sytuacji, w której inni faceci beda chcieli zrobic ci na złość i zdeprawować twojego faceta, bo mu jedza na nic nie pozwala :) po piate morze spokoju i poczucia godności ci życzę

Gość placze
__bliska__ - no wiem :(( a ja tylko nie chce zeby sie z nimi spotykal ;/ ehh jakie to wszystko trudne :( dziekuje :) przyda mi sie to napewno :)

Gość __bliska__
możesz oczywiście wszystko, ale zwykle zabranianie kończy się oszukiwaniem, ukrywaniem, spiskami - bedziesz wrogiem ( a największym sąsiada, jak się dowie o twoich jazdach) spróbuj inaczej

Gość placze
__bliska__ - to jak mam to zrobic :(?? mieszkamy od siebie 15 km dalej i tylko on do mnie przyjezdza bo ma prawko a do niego nie mozna autobusem sie dostac :( tak wiec z kolegami on ma non stop kontatk a szczegolnie z tamtym ;/ ktorego nie cierpie ;/ i to na dodatek jego sasiad;/ ja nie chce zeby moj chlopak pil ;/ zeby sie z nim spotykal ;/

Gość __bliska__
powiedz mu po prostu, nie jestes jego panią, nie możesz rozkazać, a poza tym każdy nacisk prowokuje opór, powiedz wyraźnie i zdecydowanie, ale bez złości i z troską, że to ci sie nie podoba, nie chcesz, zeby sie upijał, że nie wyobrażasz sobie byc z pijakiem (nie wchodź w dyskusję na ten temat, masz prawo tak czuć) obserwuj go, bo jesli bardzo lubi takie rozrywki, to może bezpieczniej bedzie z niego zrezygnować

Gość mieszadlo
daj mu lepiej spokoj, jest szansa, ze kiedys znajdzie sobie normalna dziewczyne, ktora nie bedzie robila mu jazdy o spotkania z kumplami. nie wiesz, ze tak juz chlopaki maja? spotykaja sie i przy okazji cos pija (a jesli byl w stanie pisac na gg i w ogole sie odezwal to i tak niezle). tego, ze chcesz mu wybierac znajomych nawet nie skomentuje. i tyle na ten temat

Gość chłop sobie
musi wypić pij z nim

Gość mieszkam 15 km
dalej i nie moge go kontrolować No i dzięki Bogu, bo chyba dziewczyna nie jest po to żeby kontrolować chłopaka? I odwrotnie??

Gość fffhf
ile wy macie lat?

Gość fffhf
no wlasnie moj tez mieszka 15km dalej i jak mamy wypic to przyjezdza do mnie i nocuje-i jakos to mu wystarcza