Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina233

POSZUKUJE DOBREGO LEKARZA Z ŻELAZNEJ ALBO KAROWEJ W WARSZAWIE!!

Polecane posty

Gość karolina233

dziewczynki , pomózcie mi, jestem w ciazy , mieszkam na zadupiu i chodze do niekompetentnego lekarza . chcialabym jak najszybciej go zmienic , duzo słyszalam o szpitalach na karowej i żelaznej,wiadomo ze szybciej przyjmą pacjentkę od lekarza który tam pracuje, prosze Was o nr tel lub adresy lekazry którzy tam pracują, z góry dziekuje.

Gość karolina233
pomoze ktos?

Gość asia wawa
hmm....napisze tak,na Karową dzwoniłam albo w połowie kwietnia albo w połowie maja już sama niestety nie pamiętam chcac umówić sie na normalna ciażowa wizyte..i pani z recepcji poinformowała mnie,ze sa zapisy na połowe paździrnika...troche mnie zamórowało no i oczywiście nie było innej rady jak sie nie zapisac bo i po co(w moim przypadku troche zapóżno)nie wiem jak sytuacja wygląda na Żelaznej czy w dalszym ciagu jest ten szpital okupowany tak jak kiedyś,ale domyślam sie,że tak. chociaż musze Ci napisac,że nie dalej jak wczoraj rozmawiałam ze znajomą,której kolezanka tez jest w ciaży i chodzi prywatnie do lekarki,która przyjmuje i na Żelaznej w tej przychodni i z tego co wiem miała w planach zapisywac sie i do przychodni w celu zwiekszenia przwdopodobieństwa,ze jak przyjdzie ta chwila to nikt jej z tego szpitala nie wygna....nie wiem tylko jakie sa własciewie szanse zeby sie dostac do tej przychodni...

Gość karolina233
dlatego własnei ja chce chodzic prywatnie do lekarza który tam pracuje , słyszalam ze ze jak chodzisz prywatnie lekarze dają Ci skierowanie do tego szpitala i nie mają prawa Cie nie przyjać, widze ze nikt nie chce nam pomóc w uzyskaniu jakis namiarów na lekarzy z tych szpitali....

Gość ja słyszłam o jednym
bardzo dobry lekarz to Paweł Milewczyk z Karowej, przyjmuje dodatkowo w Centrum Medycznym w Warszawie. W poniedz. jest w Mariocie a w Czwartki na Domaniewskiej. Nr do Centrum Medycz. to 022 458-70-00

jest ciężko się do niego dostać, ale przyjmuje też kobiety między pacjentkami.

Gość karolina233
dziekuje bardzo , a orientujesz sie moze jakie są ceny wizyt u niego ? prosze o jeszcze:)

ja mam pakiet z firmy więc nie jestem pewna ale chyba wizyta 100 zł w CM, a jeśli chodzi o Karową to podobno w poniedziałki można zapisać się na wizyte w danym m-cu, tak słyszałam i wtedy free, nie płacisz. Albo możesz pójść rano w dniu jego wizyty i zapytać. W ciąży powinien Cie przyjąć, chyba że nie jesteś w stanie czekać ze wzgl na stan.

Gość asia wawa
powiem szczerze,że osobiście nie wiem jak się ma chodzenie prywatnie do lekarza,który pracuje w danym szpitalu do tego jakie sa szanse na poród w tym szpitalu...doszły mnie słuchy,że trzeba miec założoną karte w danej przyszpitalnej przychodni,ale ile w tym prawdy..kto to wie..nie wiem..jak bede sie widziała z ta znajoma poprosze ja o numer tel do tej lekarki z Żelaznej i sama sie zorientuje a swoją drogą jak bede miała ten numer to jak najbardziej go tu podam a moze któras z Was wie jak to własciwie jest z tym chodzeniem na prywatne wizyty a póżniej z rodzeniem w danym szpitalu?

Gość karolina233
to chodzi poprostu o to , ze jak chodzisz prywatnie to ten lekarz daje ci skierowanie i ze skierowaniem MUSZA cie przyja c, a juz tymbardziej jak zobaczą na nim nazwisko lekazra z tego szpitala

Gość bzdura bzdura
jest babyboom i nikt juz nie patrzy kto prowadził ciążę.