Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazuzazuzu

SPRAWDZALNOŚĆ WRÓŻB

Polecane posty

Gość Zazuzazuzu

Właśnie wróciłam od wróżki... O przeszłości wiedziała wszystko ... :-o Czy o przyszłości się okaże... Byliście kiedyś? U jakiej i jakie efekty?

Gość wróżbita
nie wierze we wróżki 🖐️

Gość noo ja bylam
i przeszlosc sie sprawdzila czekam na efekty przyszlosci

Gość Zazuzazuzu
a u jakiej bylas?

Gość drgrrrrtrt
skoro przeszlosc sie sprawdzila, to przyszlosc chyba tez ma spore szanse na realizacje...

Gość sprawdzaczz44
ja nie wiem sam

Gość Jak wróżę sobie z Tarota
zawsze mi się sprawdza...

Gość sprawdzaczz44
Ja nie umiem wrozyc :( A chcialbym sie nauczyc

Gość imitacja
no właśnie, ja sobie wczoraj postawilam tarota i ku mojemu zdziwieniu wszystko sie zgadza...

też bym chciała iść do wróżki, dowiedzieć się czy facet mnie nie okłamuje, czy jest wierny tylko mnie i czy nie robi mnie w bambo ze swoja kurewska siostrą cioteczną,...

Moja koleżanka była u wróżki i dowiedziała się, że jej mąż będzie miał na imię Andrzej i będzia miała dwójke dzieci ( chłopczyka i dziewczynkę). Sprawdziło się ! :p

Gość carramba
Ja nie wierzyłam i zposzłam dla żartu.....byłam w szoku... Wiedziała o mnie takie rzeczy których bie da sie zmyslić, naprawde :) Nie sztuka powiedziec ze bede iala bogatego meza, dwoje dzieci i domek z ofrodkiem..banał... ale ta kobieta powiedziała mi to jaka jestem i co przeszłam :) SZOK - wróżyła z dłoni.... Nie wiedziałam o co zapytac, chciała postawic mi tarota....zamurowało mnie...O CO PYTACIE WÓRZKI???

Gość ludwik wan betwowrn
wróżki kłamią!!!!!!!!!!!!!!!! .................... http://www.mp3gra.pl - Wyszukiwarka mp3

Gość carramba
nie :)

Ja byłam wczoraj nie wiem czy dobrze mi powiedziala przyszlosc ciagnela mnie za jezyk troche chociaz kiedys bylam i sprawdzilo sie mam nadzieje ze teraz tez

Gość karmba
Do imitacji.Umiesz wrozyc?A czy moglabys mi powrozyc?

Gość imitacja
karmba-> nie jestem wrożka, wrozyc tez nie umiem. poprostu postawilam soebie tarota i naprawde wszystko sie zgadza. chcesz moge Tobie postawic, ale lepiej nie bierz tego na powaznie bo naprawde wrozka nie jestem. jak masz na imie? ile lat?

Gość indja
Imitacjo a mi tez mozesz sprobowac powróżyc? Bede baardzo wdzięczna. Ania 21 lat:)

imitacja a powróżysz mi to znaczy poswiasz mi Tarota/

Gość karmba
Marta.10.11.1984.

zgadza się, nie czuje trwałego gruntu pod nogami, do szalu doprowadza mnie nadmierna, dziwna dla mnie znajomość jego z jego siostra cioteczna, randkuja sobie po nocach, wczoraj np. gdy o 1 mój wskoczył na gg, wskoczyła również jego siostra cioteczna, i pisali sobie razem ona przekazała mu radosną nowinę że bierze ślub i bedzie miec dziecko (20 lat ma , nawet matury nie zdała a z chłopakiem jest nie całe pół roku chyba i się puszcza już... akurat w środku nocy, jestem pewna ze oni pisza od dawna, i pewnie nie tylko z nia, serce mi tak podpowiada,że on nie jest wobec mnie w porządku... nie mam juz na to siły, nasz związek się wkrótce rozpadnie, ja to czuje i wiem...

a mi możesz powróżyć Katarzyna on mikołaj ja 04 12 1987 on 24 06 1988

Gość cutrusekk
hmm a kto chcialby mi powróżyć / Ja chciaąłbymp pojsc do wrozki ale jakos sie boje cohiaz sama nieiwem czego

dokładnie tak jest, odczuwam wrażenie że on jest tylko dla mnie miły , czuły, jak się chce ze mną kochać, wtedy jest wspaniały, a gdy sie kłócimy wyzywa mnie od skończonych szmat i kurw :( marze o prawidziwym związku opartym na miłosći i wierności, czy spotkam kiedyś tego jedynego ??

Gość imitacja
pamietaj- potraktuj to jako zabawe a nie wyrocznie bo ja dopiero sie ucze... karmba Marta.10.11.1984. pierwsza i najważniejsza karta w rozkładzie to karta mowiaca o początku nowej miłości lub nowe, twórcze działania. koniec porazek, poczucia braku sensu. ale oczywiscie spokojnie!nadmierny entuzjazm sprowadzi cię na manowce. co robić? Działaj szybko, uprzedzając ewentualnych przeciwników. Myśl tylko o sobie - bez zdrowego egoizmu nie wygrasz. wewnętrzne przeszkody i złe nawyki-czujesz się wiecznym dzieckiem . Psychicznie nie wyzwoliłas się od wpływu autorytetów. Chciałbyś się tak ustawić w życiu, aby ktoś się tobą opiekował i brał za ciebie odpowiedzialność.