Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazuzazuzu

SPRAWDZALNOŚĆ WRÓŻB

Polecane posty

Gość imitacja
postaram sie jeszcze odp tym co juz napisali, duzo was jest

Gość karmba
Imitacja.Naprawde opisuje moja sytuacje.Dziekuje.

Gość ///////////////////////
a jak Ty stawiasz tego tarota?

Gość imitacja
Pamietaj dopiero sie ucze:) indja Ania 21 lat nie wiem o co pytasz, czego pragniesz ale wszystko co się wydarzy, zależeć będzie od dobrej lub złej woli pewnego człowieka, który wiele może, na którego terenie w pewien sposób jesteś. (Nie wykluczone, że to Ty sama jesteś kimś takim.) Ktoś, kogo kochałeś, wydaje ci się potworem. aby dopiac swego gotowa jesteś kogoś skrzywdzić. uwazaj, bo możesz zrobić cos, czego będziesz żałowała. nie bierz się pochopnie do działania.wszystko przemysl. nie umiesz dz\ialac samodzielnie? moze towarzyszyc Ci osoba, która gra, udaje, nie jest szczera, śmieje się z ciebie.

no coz, tez kiedys mialam kontakt z wrozka, potrafila bezblednie powiedziec jaka jestem, w sumie to wiedziala o mnie wszystko. od wizyty minelo ok 2 lata i nic sie nie sprawdzilo:O ps. kilka razy wrozyly mi osoby z kafe, min Beatrycze i tez sie nie sprawdzalo. tzn raz sie sprawdzilo ale tylko ta zla rzecz:(

Gość indja
Dzięki Imitacjo. Powiem Ci, ze jak na początkującą tarocistkę idzie Ci całkiem całkiem;)

Gość ciemnogrod xD
Wy naprawdę wierzycie w te bajki o przepowiadaniu przyszłości? (serio pytam) Bo się zastanawiam jak bardzo można być zacofanym. Przecież to tylko odpowiednia manipulacja słowami np: na podstawie tego iż kociczka pyta o zdradę można wywnioskawać że brakuje jej spokoju w związku. Reszta to ładnie dobrane słowa które będą sie zgadzały dla wielu panien takich jak kociczka. Wróżenie to bujda na resorach, ewentualnie można by to podciągnąć pod wizytę u psychologa. Pamiętam że mieliśmy anglistę który opowiadał o swoich podbojach w klubach na wróżenie(oczywiście z góry mówił iż jest to tylko odpowiednia "gadka" i dopasywanie się do tego co mówi osoba której wróżymy).

Gość natinat
witaj, ja tez poproszę natalia 29,5 lat :) co mnie czeka w związku? pozdrawiam

Gość imitacja
tak jak juz pisalam, ucze sie dopiero onk3 Nie ryzykuj związków z kimś, kto sieje zamęt. a moze to Ty jestes takim czlowiekiem? jestes spontaniczny i to Twoj atut. rób tak, jak ci dyktuje serce i intuicja. Pierwsza decyzja jest zapewne ta jedynie słuszną. Jak się będziesz namyślał, popełnisz błędy. Przeszłe wydarzenia nie dały ci poczucia oparcia ani stabilizacji Masz u swego boku kogoś o wielkiej energii, kogos kto jest Twoim przewodnikiem i pomocnikiem. Osiągniesz stan pewności i zdecydowania. znajdziesz to, czego szukasz:)

Gość imitacja
dzieki dziewczyny, ciesze sie, ze mowicie, ze cos w tym jest co pisze...:)

Gość karmba
Czlowiek probuje utorżsamic sie z wrozba.To co napisala o mnie w 100% sie zgadza z moja obecna sytuacja.A podalam tylko imie i date urodzenia.

dzięki imitacjo powiedz mi jeszcze czy warto angażować się w ten związek czy dać sobie spokój ?? 12.02.91 KASIA

tarot służy do rozwiązywania problemów a nie przepowiadania przyszłości twoje lęki i twoje przyzwyczajenia kształtuje twoje życie

Gość imitacja
vindict. moja data urodzenia 31.10.1976 Kierują Tobą podejrzenia i obawy. w Twoim otoczeniu znajdują się osoby, które wzbudzają w Tobie negatywne emocje. masz chec dopiac swego za wszelka cene masz wrazenie, ze nikt Cie nie slucha, nie chce robic tego co Ty chcesz? Ciążą na tobie dawne doświadczenia, niekoniecznie dobre. Bardzo możliwe, że z kimś, kogo uważasz zaledwie za wspólnika lub kolegę z pracy, w istocie łączy cię uczucie, które ledwo kiełkuje i które może nawet nie jesteś swiadoma:)

Gość MARZENKA MARZENKA
ja tez poprosze bardzo bardzo!! jak widzisz final tej znajomosci> co zdarzy sie w najblizszych dniach? Marzena 21l :):)

Gość natinat
zaraz ja chyba :)

Gość imitacja
natalia 29,5 lat co mnie czeka w związku? Osiągnelas wewnętrzna pewność. Skończyły się wahania i wątpliwości. swój cel osiągnelas, albo bardzo niewiele ci do niego brakuje. Masz za partnera silną osobowość

Gość imitacja
przykro mi ale musze juz z Wami sie pozegnac, jestem juz zmeczona. powodzenia!

Gość natinat
tak, niewiele mi brakuje, to prawda. Jeśli jeszcze tu zajrzysz to prosze sprawdź co nas czeka razem? Bedzie dziecko, ślub lub chociaz zaręczyny? Ewentualnie kiedy. Pozdrawaim serdecznie :)

Gość imitacja
natinat: nadchodzaca przyszłość: Rozwój sytuacji korzystny dla wszelkich sformalizowanych związków

Gość MARZENKA MARZENKA
ooo wrocilas, czy ja tez moge poprosic o odpowiedz na wczorajsze pytanie?:)

Gość retert
aleksandra 27 lat czy w mojej pracy bedą jakieś zmiany?? jezeli tak to korzystne czy niekorzystne? dzieki :)

Gość orchidea26
Czy w najbliższym czasie czekją mnie jakies zmiany w życiu uczuciowym? Marlena 26 lat

Gość imitacja
Witam! jak juz wczesniej piaslam nie jestem tarocistka ani wrozka. nie wiem czy moje wrozby sie sprawdzaja bo sie dopiero ucze. traktujcie to bardziej jako zabawe a nie wyrocznie! MARZENKA MARZENKA jak widzisz final tej znajomosci> co zdarzy sie w najblizszych dniach? Marzena 21l Jestes uczuciowo usatysfakcjonowana.Twoje prawdziwe życzenia zostaną urzeczywistnione. Pomyślna wróżba. retert aleksandra 27 lat czy w mojej pracy bedą jakieś zmiany?? jezeli tak to korzystne czy niekorzystne? masz chec odejsc, zaczac od zera, albo powiedziec cos, co ci serce dyktuje, nie zważając co będzie potem.Wyszla mi karta zapowiadajaca okres smutku i depresji, albo tez oczyszczenia. Zadbaj o autoreklamę.Ludzie, w którymi współdziałasz, są dla ciebie źródłem prawdziwej mocy - ale nie wykluczone, że powinieneś łagodnie opanować to, co jest w nich zbyt dzikie i nieokrzesane.nadchodzaca pzyszlosc- albo rozwój wydarzeń nieuchronnie zmierza do tego, że znajdziesz się w zasięgu władzy pewnej dominującej osobowości - albo sam obejmiesz władzę nad innymi. orchidea26 Czy w najbliższym czasie czekją mnie jakies zmiany w życiu uczuciowym? Marlena 26 lat czy myslisz moze o pewnym czlowieku, podoba Ci sie? czy jest to ryzykant i awanturnik? Idź za głosem serca! Twoje życie emocjonalne jest teraz na pierwszym planie.

Gość prosze o wrozbe
kasia 17.06.82 r. jestem z kims, czy to ten odpowiedni? czy tu gdzie jestem jest moje miejsce na ziemi?

Gość imitacja
kasia 17.06.82 r. jestem z kims, czy to ten odpowiedni? czy tu gdzie jestem jest moje miejsce na ziemi? wiesz wyszlo mi,ze moze Twoj partner lubi dominowac, wszystko wokol niego sie kreci, taki troche tyran. Wszystko zależy teraz od jego dobrej lub złej woli i jego kaprysów. Ty sama pewnie siedzisz u niego pod butem i nie masz nic do gadania. karty pokazuja tez, ze m łączy was miłość, szacunek, zaufanie, więc wspólne przedsięwzięcia zapowiadają się pomyślnie.Zbliża się emocjonalna satysfakcja: będziesz miała to, czego pożądasz, uczucia osiągną stan nasycenia.

Gość zakłopotany111
Mogłym tez prosic o wrozbę?Wojtek 28.06.1977.Co mnie czeka w sprawach uczuciowych?Czy podjelem sluszna decyzje odchodzac od dziewczyny i wrocilem do swoje 1 dziewczyny?

Gość imitacja
Mogłym tez prosic o wrozbę?Wojtek 28.06.1977.Co mnie czeka w sprawach uczuciowych?Czy podjelem sluszna decyzje odchodzac od dziewczyny i wrocilem do swoje 1 dziewczyny? tłumisz emocje, jestes od nich uzalezniony, w pewnym momencie mozesz wybuchnac. dzieje sie wlasnie cos co moze sie zaraz zakonczyc- moze koniec zwiazku, jakas przemiana

Gość zakłopotany111
To moze oznaczac ze zrobilem zle?Ze bede zalował ?

Gość brak danych
do imitacja : mogłabyś mi tez powróżyc ? 16.09.1994 - 15 lat , eh :/