Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazuzazuzu

SPRAWDZALNOŚĆ WRÓŻB

Polecane posty

Gość orchidea26
jest dokładnie tak jak piszesz:)podoba mi się pewnien mężczyzna o dość "trudnym" charakterze własnie,czyli jak mam to rozumieć ze mam iśc za głosem serca?coś będzie z tej naszej znajomości?

Gość imitacja
zakłopotany111 karty tylko tyle mi pokazaly. pamietaj to nie wyrocznia, my sami kierujemy swoim zyciem. kieruj sie sercem. brak danych do imitacja : mogłabyś mi tez powróżyc ? 16.09.1994 - 15 lat , eh :/ Wszystko to co najważniejsze w Twoim życiu związane jest ze szkołami, kursami i oświatą. Może szkoła i wykształcenie powinno stać się Twoim najważniejszym w tej chwili życiowym zadaniem? Zagrożenie pomyłkami, mylna oceną sytuacji. Roztargnienie, zamęt w głowie, zguby.Masz szanse pójść do przodu jak burza. Korzystaj z wszelkich, najdziwniejszych nawet źródeł informacji i z najbardziej zwariowanych pomysłów. Bądź spontaniczna aż do bólu. Koncze juz pa pa

Gość imitacja
orchidea26->ciesze sie za to co pisze zgadza sie. karty pokazaly mi narazie tylko to co napisalam. zapytaj za jakis czas. o ta sama sprawe nie powinno pytac sie pare razy. teraz juz niestety musze isc. powodzenia. i pamietaj ze warto kierowac sie sercem:)

Gość a mnie powróżycie
:-)

Gość 21_lat
imitacja prosze, powróż i mnie 20.10.1987r

Gość 18l
imitacja, proszę o wróżbę... Nie wiem co się dzieje, nigdy w to nie wierzyłam ale prosze - 21.08.1990

Gość retert
aleksandra 27 lat pytałam juz o prace :) jak sie wyjaśni sytuacja zdam relacje :) a co z moimi uczuciami, zakocham sie? ktoś mnie pokocha w koncu naprawde ?? ur. 13.12.81 dziekuje

Gość natinat
natinat: nadchodzaca przyszłość: Rozwój sytuacji korzystny dla wszelkich sformalizowanych związków Witaj, powyzej wkleiłam to co mi napisałaś , nie bardzo rozumiem odpowiedź. My nie jesteśmy małżeństwem, tylko parą mieszkającą razem................... natalia29,5, artur34,prawie35(wIV) Zerknij jeszcze raz jeśli mozesz :) Pozdrawiam

Gość imitacja
witam! nie jestem prawdziwa tarocistka, dopiero sie ucze wiec nie gwarantuje ze wrozba sie spelni. 21_lat 20.10.1987r Twoje problemy nie maja prostych rozwiazan. czujesz jakby swiat stanal na glowie-obecne położenie daje Ci szansę zobaczyć wszystko z nowej perspektywy i odkryć rzeczy, których normalnie nie widzisz. nie obawiaj się ryzyka i rywalizacji.Jesteś na najlepszej drodze do sukcesu!

Gość imitacja
18l imitacja, proszę o wróżbę... Nie wiem co się dzieje, nigdy w to nie wierzyłam ale prosze - 21.08.1990 Jesteś kochana.Sprawy mają się dobrze. ktoś o Ciebie dba i odsuwa od Ciebie troski.ale tez nie jestes wolna.musisz robić to, co ktos kaze, a nie to, na co miałabyś ochotę.Nauczyłaś się zbyt łatwo zrywać i odchodzić. Możliwe, że karty wyczuwają w Twojej przeszłości wiele histerii i ulegania panice.Jesteś otoczona lludźmi interesownymi, którzy gotowi są wszystko sprzedać. Nie należy im powierzać tajemnic, bo je puszczą w obieg.

Gość KASNDRA
Chciałabym wiedzieć co mnie czeka w najbliższej przyszłości 2.10.1979r

Gość imitacja
retert aleksandra 27 lat a co z moimi uczuciami, zakocham sie? ktoś mnie pokocha w koncu naprawde ?? ur. 13.12.81 karty pokazały, że w sprawach uczuciowych robisz coś, czego naprawdę robić nie chcesz. Przymuszasz się i ograniczasz. Strzeż się pewnego uwodziciela, albo kogoś, kto jest w Tobie zakochany, gdyż związek z nim będzie zgubny dla Ciebie.

Gość imitacja
KASNDRA Chciałabym wiedzieć co mnie czeka w najbliższej przyszłości 2.10.1979r jak juz wczesniej pisalam nie jestem tarocistka, wiec nie gwarantuje ze wrozba sie sprawdzi. wszystko ma sie dobrze.Masz za sobą epokę dobrobytu, satysfakcji i powodzenia. Pamięć o tym może być źródłem siły i pewności siebie, ale częściej rozleniwia.brak porozumienia: albo Ty w oczach najbliższych wyglądasz na nawiedzonego, albo ludzie z Twojego otoczenia są takimi nieodpowiedzialnymi fantastami.

Gość KASNDRA
dzękuję bardzo, :) a jesli chodzi o sprawy sercowe?

Gość imitacja
KASNDRA Potrzebujesz wolności, masz chęć wyzwolić sie od ograniczen. Nie umiesz opuścić "zaklętego kręgu" pewnej instytucji, która cię chroni i daje ci poczucie bezpieczeństwa. Życiowe wyzwania wymagają, abyś się usamodzielniła, tymczasem Ty uporczywie nie chcesz wydorośleć. Zrób to, co Ci podpowiada Twój głos wewnętrzny, choćby czyny te kłóciły się z Twoimi zasadami i z Twoja dotychczasową życiowa drogą. To taki moment, kiedy jedyne wyjście polega na tym, aby iść za instynktem i dać się ponieść namiętności. przyszłość-Wszystko zmierza do tego, ze Twoje potrzeby i życzenia zostana zaspokojone. Zyskasz bezpieczeństwo, wygodę, czyjeś uczucie, być może dostatek... Szczególnie w życiu uczuciowym pisana jest ci satysfakcja.

Gość KASNDRA
dziękuję ślicznie, pozdr :)

Gość serduszko puk puk
17.05.1985 r. czy stworze szczęśliwy związek z obecnym parterem czy ktoś inny jest mi pisany?..dziękuję za odpowiedz.

Gość 18l
imitacja Dziękuję, to Ty jesteś kochana, nie ja :-) Mam wrażenie, że jeśli chodzi o słowa "musisz robić to, co ktos kaze, a nie to, na co miałabyś ochotę" to chodzi o moje studia, czego się chyba najbardziej obawiam i nie wiem co dalej z tym zrobić... Dzięki; dziwne ale te rzeczy naprawdę pasują...

Gość hachiko
imitacja, możesz i mi powróżyć? tak ogólnie. 5.11.1991

Gość dragonflyy
BARDZO PROSZE O WROZBE MOJA DATA 04.04.1982 Jak potoczy sie dalej znajomosc z mezczyzna z ktorym sie obecnie spotykam czyli czy bedziemy w konkretnym zwiazku ??? CO O NIM POKAZUJA KARTY ?????? Co z moja sytuacja zawodowa? co z praca??

Gość HKKKKKKKKOO
A MOZE MI TEZ POWRÓZYSZ? JESLI MOZESZ 02.04.1992

Gość czy moze jest Pani na forum
pani wrozko prosze powroz nam dzis chociaz chwile :-)

Gość gość
Zapraszam na wróżbę na miesiąc MARZEC. Płacisz ile chcesz :-) Zapraszam również na rozkład całoroczny, we wróżbie zawieram miłość, karierę, finanse, zdrowie, można też zadawać konkretne pytania. Koszt 50 zł. godofrainbow@o2.pl