Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

almaxea

Co jest tego przyczyną?

Polecane posty

że mój chłopak czasami mówi mi o innych dziewczynach? jak idziemy gdzieś i przechodzi dziewczyna to mówi że jest ładna albo jeszcze coś innego. przykro mi jest wtedy. mówię mu o tym. wtedy przeprasza i mówi że jest facetem i tak już ma. mówi że chce wzbudzic zazdrośc. czy to tak na pewno jest? może powiedziec mu że jeśli mu na mnie zależy to żeby więcej tak nie robił?

Gość Dop*****lam dziś każdemu
to jest naganne przy tobie nie powinien tak robić a tak w ogóle to bym się nad nim zastanowił

Gość zabic chooja

Gość musztarda
Oczywiście, że naganne, karygodne i w ogóle niedopuszczalne. Powinien mieć wzrok spuszczony i nie widzieć niczego więcej, poza czubkiem swojego buta. Jednego rzecz jasna, bo drugi czub, to już zbyt szerokie horyzonty. I koniecznie Mu powiedz, żeby nigdy więcej przy Tobie nie spojrzał na inną kobietę.

Gość ze tak powiem
ooo skąd ja to znam to samo przechodziłam pierdolił że ta i tamta i jeszcze tamta mu się podoba a potem patrzył na mnie a ja mało nie wyszłam z siebie i robiłam mu takie jazdy ze głowa mała w końcu przestałam zwracać uwagę a on dalej gadał i gadał i gadał i tylko tyle że gadał olałam to dosłownie

Gość ze tak powiem
nie mów nic olejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj z czasem może przejdzie a jak nie przejdzie to niech gada bo może przy tym własnie podnosi sobie chłopak ego że widzi w twoich oczach zazdrość to jest to

Gość do amalexa
Może poopowiadasz mu o kolegach - że są atrakcyjni, dbają o siebie, a jacy są zaradni życiowo...

a myślisz że nie próbowałam? wkurzał się . . . ale męczy mnie ciągłe gadnie o kimś innym i wkurzanie go.

Gość pogadaj

Gość ooooooooooooooooooo33
idiotko jestes z nim miesiąc a on robi takie jaja? odpuśc go sobie, nie dosc ze siedzi na necie nocami na czacie to jeszcze panny komentuje przy tobie. głupia jesteś aż żal ściska.

Gość A Ty się
...nie wkurzasz? Wyjaśnij mu, dlaczego to robisz, albo niech wkurza się dalej, aż zrozumie :P