Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia23***

co polecacie na wymioty w ciazy

Polecane posty

Gość madzia23***

Jestem w 6 tygodniu i mecza mnie wymioty juz tydzien dzis zaczelam jesc z rana sucharki ale nie wiem czy to cos da

Gość Dorota24a
zanim wstaniesz z lozka, polez chwile, zjedz sucharka, wazne zebys nie pila nic na czczo. podobno niektorym pomaga wachanie imbiru, albo jedzenie go (sa cukierki imbirowe)

Mi nie pomagały żadne domowe sposoby ... próbowałam aż do momentu kiedy półprzytomną mąż odwiózł mnie do szpitala. Byłam okropnie odwodniona bo wymiotowałam nawet czystą wodą... przypisano mi Torecan i brałam go do końca 5 miesiąca. Skonsultuj się z lekarzem.

Gość kitra
Ja polecam przeczekanie :)

Gość a ja polecam
mnóóóóóóóóóóóóóóstwo świezego powietrza :) mnie pomagało - mieszkam w lesie :D powodzenia:P

Gość Chusta
Polecam rano przed wstaniem z łóżka zjeść herbatnika i wypić dużą ilość następującego napoju: - ciepła woda przegotowana (dowolna ilość - ja robiłam 1 litr) - kilka plasterków świeżego korzenia imbiru (można kupić wszędzie) - miód do smaku - cytryna do smaku Ja taki napój robiłam sobie wieczorem do termosu a rano calutki wypijałam. Nie dość, ze pyszne to i dodaje trochę energii w trudnych początkach ciąży:-))) A swoją drogą takie napoje z imbirem i wszelkiej maści herbatki zawierające imbir piłam przez cały dzień. Polecam bo imbir łagodzi nudności i wymioty:-))