Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagunia

dość topików o zdradach i rozstaniach- kto pogada?

Polecane posty

no wiesz bohater ksiazki zrobil sobie krotki urlop ,stwierdzil ze musi odemnie troszke odpoczac...hahhah zabije mnie jak to przeczyta:D:D:D

Nie zabije ,to bardzo fajny gość choć zawsze mi powtarzasz ,że za bardzo chwalę hihi ja Ci go straaaasznie zazdroszczę jak bum cyk cyk

no teraz to ja juz nie zyje..ales mnie wsypala;) tak wiem bardzo fajny..nawet wiecej... ale no no uwazaj nie oddam Go nikomu;):D:D:D:D

no ja akurat zawsze odwracam się na pięcie i spadam muszę kończyć powoli bo cenzura duuuużo buziaków i ...fajnie ,że jesteś papap

Ciemno wszedzie, głucho wszedzie. Co to będzie, co to będzie. sam tu biedny zostałem. Sam jak palec. Smutno mi troszkę.

nie wcinasz się -to nie jest żadna tajemnica ,ja przebywam regularnie tylko na topiku u Chudej \" a ja pisze książke\"

Podaj link do tego topiku. Wiesz, jestem leniwy i nie chce mi się szukać. Oj jaki leniwy jestem.

Gość Jagunia
hej wróciłam z urlopu pełna świeżego optymizmu :) widze ze dyskusja kwitła, fajnie

jagunia Kwitła, ale już przekwitła. Nikt nie pisze. Może Ty opowiesz jak było na wakacjach. Ja ciągle pracuję ai i nie prędko się będę urlopował. Pozdrawiam

Gość a o czym tu mowa
:)

hej ludziki ! gdzie Was wywiało? fajny opis ma znajoma na gg \" najwięcej zielonych świateł jest na drodze do piekła...\" pozdrawiam ,piszcie