Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagunia

dość topików o zdradach i rozstaniach- kto pogada?

Polecane posty

Analizowanie pewnych spraw tak, ale mówienie o nich - nie. Ja przez analizowanie i obserwację dowiedziałem się rzeczy, których tak naprawdę nie chciałbym wiedzieć. Teraz muszę z tym żyć. Cóż cięzko było, ale jest już ok. Jeszcze nie super, ale ok.

Nie wiem jakoś tak z Twoich poprzednich wypowiedzi wywnioskowałem. "no to zapraszam na Śląsk haha do malowania" - to twoja wypowiedź. Ja nie mieszkam na Śląsku.

nic nic ja pamiętam ,że pisałam ,że jestem ze Śląska ,Ty nie jesteś ale też nie napiszesz skąd ;-) mam szczęście do takich asertywnych facetów ,tylko jeden przyszedł na kafe i powiedział wprost ,że jest z Bielska ;-)

W zasadzie nie mam nic takiego do ukrycia. Nic nikomu złego nie zrobiłem, ale po co ryzykować? W zasadzie nic nie zaryzykuję jezeli powiem z jakiego miasta pochodzę. Z drugiej strony czy to coś komuś da gdy się dowiem z kąd pochodzę?

To nie chodzi o ciągnięcie za język. Nic nie stoi na przeszkodzie żebym napisał skąd jestem. Jeżeli chcesz to napiszę Ci to w mailu, nawet zaraz.

Ja poprostu nie piszę o sobie rzeczy, które mogłyby mnie zidentyfikować z imienia i nazwiska oraz adresu.

Cholera, ale mam dzisiaj roboty. Pewnie będę musiał zostać dziś po godzinach. To wina 3 dni lenistwa.

jak mi się przydarza L4 to zaraz mam wizję nagromadzonej pracy papierkowej i nigdy nie umiem cieszyć się lenistwem pracuj ,nie przeszkadzam

Nie przeszkadzasz. Pracuję i piszę. Ale teraz będę miał chwilę przerwy bo musze coś załatwić.

cześć Chudzinko ,cześć Chudzinko no wreszcie :-) teraz dyskusja bedzie jeszcze weselsza a Autorka swojego topiku nie pozna jak wróci ;-) ja już wyjeżdżam za 2 dni a Ty widzę jeszcze 13 :-( Tomek jak tam praca?

jak to za dwa dni..i tak mnie zostawisz ale z Ciebie kolezanka:(;);) no mi juz w sumie 12 dni ..a ciaaagnie mi sie strasznie ten czas teraz:D:D

Cały czas pracuję. Mam przez swoje kilkudniowe lenistwo dużo do nadrobienia. Jeszcze się odezwę Pozdrawiam

Chuda ja się łudzę ,że tam będzie kawiarenka internetowa to wtedy się odezwę :-) A książka co tak ostatnio odłogiem leży? nikt nic nie pisze ,qrcze przyznaję się ,że samej mi się jej dziś nie chciało odkopywać ...