Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helooopoka

wybieram sie zaraz na plaze a mam wielki problem

Polecane posty

Gość helooopoka

otoz, jestem szatynka i mam dosc bujne owlosienie, tzn. mam "sciezke milosci" na brzuchu, ktora wlasnie rozjasnilam, na rekach tez mam wlosy, a nawet miedzy piersiami, jest to delikatne owlosienie, nie zadne dlugie, krecone wlochy:O ale jednak sa ciemne, delikatne, ale widoczne, przynajmniej prze mnie. nie moge sie przeciez tak golic, ani depilacja nie wchodzi w gre, bo nie wiem jak to bedzie pozniej wygladalo, czy nie zacznie mi sie cos wrastac czy co. po goleniu obszar wzrostu wlosow sie u mnie powieksza i wlosy sa duzo mocniejsze, widze to po nogach. ogolnie jestem atrakcyjna dziewczyna i malo kto zdaje sobie sprawe z moich problemow,jakby nie patzrec jest to udreka i wstyd przed facetami. nigdy takowego nie mialam, bo boje sie jego reakcji:(.

Gość i nie zawsze dziala
zabiei trzeba powtarzac i trwale nie usuwaja owlosienia

Gość helooopoka
laser odpada, nie stac mnie. jakna razie rozjasniam to, no ale jednak wloski sa. cholera no:(

Gość hkj
takie włoski są u każdego opal się wcześniej na solarium i będzie OK (samą linię biegnącą od punktu międzypiersiami i w dół, możesz śmiało przejechać maszynką, nic się nie stanie (mam wypróbowane))

laser nie jest taki drogi z tego co wiem, nie musisz od razu wydepilowac sie cala