Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ----aanka

____________satanisci --czy sa tu wsród kafeteriuszy??

Polecane posty

Gość ----aanka

Przeczytałam artykuł w gazecie i oglądałam "rozmowy w toku" na ten temat i mniej więcej to napisze. Mam nadzieję, że mnie uzupełnicie, bo nie pamiętam tego dokładnie (jak zwykle ). Dla mnie najgorsze na tej mszy jest to, ze podzynają kotom gardło i piją ich krew...bleeeeee . Słyszałam też, że obcinąją ręki i kapłan chyba to miesza. Dziewczyna kładzie się na ołtarzu i pewnie domyślacie się co może zrobić z osobą o płci przeciwnej. Nie myślcie sobie o mnie źle. Po prostu tak pisłao w gazecie, a ja na to nic nie poradze. Szatan wszystko odwraca - liczbę Chrystusa, krzyż. Czystość wiąże sie do Królestwa Bożego, a nie do Szatana, tak więc on robi wszystko na opak.

Gość no własnie mnie ciekawi tak
jeju tu są same sfrustrowane biurokratki ,dzici na wakacjach , i matki na maciezyńskich.Nie oczekuj cudow, bo jak juz chcesz tego to kazdy z nas ci napisze- jestesm satanistą.

lol,ale stereotypy. W czarne msze bawią się chore albo znudzone dziaciaki, które o satanizmie wiedzą tyle co Ty czyli nic. Z zasady satanistą jest każdy egoista,więc pomyśl ile ich tu jest ;) A satanizmem jest ten problem,że jest prawie tak samo bzdurny jak katolicyzm,opiera się na czymś co nie istnieje. Ale za to ich reguły są sensowniejsze.