Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzielczykowata

anoreksja?? czy wygladam jak anorektyczka ??

Polecane posty

Jeżeli nie masz problemów z jedzeniem ( nie głodzisz się, nie używasz środków przeczyszczających, nie ćwiczysz intensywnie, nie ważysz się po 20 razy dziennie, nie liczysz każdej kalorii, a wszystko to z myślą, żeby schudnąć ) i jeśli sama uważasz, że jesteś szczupła/za szczupła, to nie masz żadnego problemu. Niektórzy po prostu są szczupli z natury i mają ogromne problemy z przytyciem. I nie daj sobie wmówić, że masz krzywe nogi, bo niejedna o takich nogach marzy ;)

ale przeciez ona nie mówi że wyglada grubo, wlasnie przeciwnie...a anorektyczki zawsze mówią że są za grube...

Gość psoijg
O kurcze, ale mnie pocieszylas:D Ja mam 163cm, waze 45kg i mam straszne kompleksy z tego powodu. Tylko, ze ja bardzo chcialabym przytyc, moim marzeniem jest wazyc 5 kg wiecej, bardzo lubie jesc, niczego sobie nie odmawiam, a przytyc nie moge. Pocieszylam sie troche na Twoim przykladzie, bo Ty jestes znacznie wyzsza, a wazysz prawie tyle, co ja, wiec znaczy to,ze ja chyba nie jestem tak mocno chuda.... Mam nadzieje... ;)A Ty ile chcialabys wazyc? Jaka jest Twoja wymarzona waga?? Chcialabys schudnac czy przytyc?

Gość wcale nie masz
krzywych nog!jestes bardzo zgrabna.

Gość jestem taka sama
mylisz sie anorektyczka nie powie ci ze jest za gruba ona uwaza tylko przed soba ze jest gruba a calemu swiatu wmawia ze jest w sam raz i sie cieszy ze swojego wygladu ze je normalnie i nic jej nie jest nigdy ci sie nie przyzna ze ma problemy

Gość chudzielczykowata
chciałabym ważyc 60 kg 😭 ale moze za malo jem ??

Gość odpadlam
e..ale boczki posiada

Gość psoijg
Ja w najblizszych dniach chce sie wybrac do dietetyka. Mam nadzieje, ze ulozy mi diete, po ktorej uda mi sie przytyc. Takie szczuple figury jak moja mi sie nie podobaja. Nie jestem typowo chuda, nie mam wystajacych kosci, ale jestem drobna jak dziecko;/ Chcialabym miec grubsze uda, ramiona, wieksze piersi, dzieki temu poczulabym sie bardziej kobieca..

Racja, anoreksja może rozwijać się latami, bo do niej trzeba być uwarunkowanym psychicznie. To nie jest fanaberia rozkapryszonych nastolatek, jak co niektórzy uważają, tylko diabelska choroba, z której ciężko się wychodzi. Nie każda anorektyczka odchudza się do takiego stopnia jak modelka z linka. Anoreksja to zaburzenie psychiczne, a nadmierna szczupłość jest tylko jednym z jego objawów. Autorko, jeżeli przeszkadza Ci Twoja zbyt niska waga, idź do lekarza, zrób sobie wyniki, ew. skonsultuj się z dietetykiem.

Gość nie jesteś chuda
do up up... autorka pyta, czy wygląda jak anorektyczka. No więc, nie wygląda. Jest po prostu szczupła i z tego, co pisze, nie ma problemów z jedzeniem. Z wyglądu mi anorektyczki nie przypomina, bardziej jaką misskę albo modelkę, jeszcze z tym wzrostem :)

Gość a ja szukam
a ja nie widze zadnego zdjecia

Gość nie jesteś chuda
ja pierdole :O Przerwa! Jak Ci sie nie podoba, to oddaj mi swój wygląd, a ja Ci oddam swój z całym dobrodziejstewm inwentarza :D

Gość nie jesteś chuda
I do tego masz zarąbistą figurę, ale o tym musi Cie przekonać jakiś facet (nbajlepiej Twój prywatny), bo koleżanki z forum nie mają takiej siły perswazji. Trzymaj sie Przerwa 🖐️

Gość odpadlam
zamiast siedziec tutaj idz na rower czy rolki, niby jestes szczupla ale jakas taka..'miekka' i 'galaretowata'

Dajcie dziewczynie spokój. Jesteś fajna, zgrabna laska i problemem nie jest ciało, lecz podejście do niego. Nie rozumiem jak można ocenić ewentualną 'galaretowatość' ciała na zdjęciu :O ?

Gość green_kitten
mi tez sie nie otwiera...

Przerwa, idź do lekarza, dostaniesz skierowanie na wyniki, zrób je. Jeśli wszystko jest w porządku z ogólnymi, to poproś o skierowanie do endokrynologa, niech ten wykona Ci badania hormonalne. Jeżeli i tu wszystko będzie grało, to odwiedź dietetyka i zapisz się na siłownię. Nie ma bata, żebyś nie przytyła 🖐️

Gość odpadlam
owa galaretowatosc to brak jedrnosci co przerwa ewidentnie posiada :P ale zgodze sie..nie powinna tak jeczec i popracowac nad glowa :)

Gość psoijg
A mi nikt nie odpisal jak sie wyzej wpisalam:( Myslicie, ze 45kg przy wzroscie 163cm to bardzo malo?? Ja mam ogromny kompleks z tego powodu, czuje sie jak dziecko. W najblizszych dniach chce sie wybrac do dietetyka, bo mam juz tego dosc:( Chcialabym wazyc 50kg, to moja wymarzona waga...