Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzielczykowata

anoreksja?? czy wygladam jak anorektyczka ??

Polecane posty

Gość rasistka
naucz sie wklejac zdjecia kretynko bo sie nie otwieraja

Gość psoijg
14:42 psoijg A mi nikt nie odpisal jak sie wyzej wpisalam Myslicie, ze 45kg przy wzroscie 163cm to bardzo malo?? Ja mam ogromny kompleks z tego powodu, czuje sie jak dziecko. W najblizszych dniach chce sie wybrac do dietetyka, bo mam juz tego dosc Chcialabym wazyc 50kg, to moja wymarzona waga... Dlaczego nadal nikt mi nie odpisuje?? Czyzbym byla niewidzialna?:P

Gość odpadlam
psoijg..waze tyle samo a jestem ciut wyzsza, nie mam w zwiazku z tym kompleksow

Gość psoijg
No zadalam pytanie:P To chyba jest na co odpisac:P Odpadlam - a Tobie ludzie nie mowia ciagle,ze jestes chuda? Bo ja juz nie moge tego sluchac, wkolko tylko uwagi : ale Ty chuda jestes! Albo: masz 20 lat????? Niemozliwe!!! wygladasz na 15!! Dlatego wlasnie mam kompleksy:(

Gość psoijg
Mi sie wydaje, ze przerwa chcialabym przytyc w taki sposob, ze samo by przyszlo. Nie chce jej sie zmuszac do jedzenia w nadmiarze, jesc czegos, czego nie lubi, chodzic na silownie, bo to za duzy wysilek:P Ja ja rozumiem, bo mi tez sie nie chce;p Ale teraz postanowilam w koncu wziac sie za siebie i zaczne od wizyty u dietetyka:)

Gość odpadlam
czasem sobie mowia za parenascie lat bedziesz sie cieszyla, ze mlodo wygladasz :) ja mam 34

Gość psoijg
Jak bede miala 40 lat i beda mi mowic, ze wygladam na 30 to bede sie cieszyc. Ale jak mam 20 i wszyscy biora mnie za 15 latke.... W zeszlym roku w wakacje bylam na rozmowie kwalifikacyjnej i pierwszym pytaniem jakie mi zadali bylo: rybko, a Ty na pewno masz skonczone 18 lat?? :P I jak tu po czyms takim nie wpasc w kompleksy:P