Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem co

do dających rady innym... co myslicie ?

Polecane posty

Gość sama nie wiem co

mam taki problem Byłam z chlopakiem do marca tego roku, bylismy razem prawie rok,a znamy sie pięc prawie i był wczesniej moim cichym wielbicielem. ja sie w nim zakocham dopiero w okresie kiedy bylismy razem. Z przyczym obiektywnych( nazwe je tak;]) moj cholpak sie zerwal i wyjechal zagranice( nie do GB czy Iralandii)tak czy siak sie skonczylo . Na poczatku czesto sie odzywal zeby zapytac jak sie czuje, a potem gdzies dalej wyjechal i przestal dzwonic. Zreszta nie mialam numeru do niego. Jakis miesiac temu do mnie zadzwonil.. i nie wiem czemu ne bylam w stanie nic powiedziec jak go uslyszlam i on odlozyl sluchawke. jak sie opamietalam to chcialam przeprosic i wytlumaczyc ale nie mialam numeru, a jak on dzwoni to numersie nie wyswietlil. za pare dni nagralam mu sie na stary numer na poczte.Bylo to jakies 3 tyg temu. Mam teraz noy numer i bawiac sie nowym aparatem od tak zadzwonilam na jego numer pewna ,ze odezwie sie poczta a tu sie okazalo ze nie, ze wrocil.Za pierwszym razem znow mialam blokade i nic nie powiedzialam, za drugim nikt nie odebral, a za trzeciem zamknal poprostu. Wiem ze nowego numeru nie ma, ale przeciez widzi ze z POlski, chyba widzi. Nie wiem czy jest zly, czy mu sie tamta wypowiedz na poczcie skasowala i mysli ze ja nie chce go znac. Bardzo za nim teskinie , a zycze jak najlepiej.i chcialam tylko dowiedziec sie co sie u niego dzieje

Gość sama nie wiem co
wyslalm i dalej cisza( no chyba ze jest zajety(

Gość sama nie wiem co
dzieki;[

Gość wynajmij
detektywa:)

Gość wynajmij
albo daj se na luzzzzzzzzzz

Gość sama nie wiem co
nic wiecej?

Gość kukulaga
Dla mnie to jasny sygnal, ze koles z dnia na dzien po prostu sie oddalal od Ciebie,,w dzisiejszych czasach i obecnej technologii nie dawanie znaku zycia przez m-c troche dziwnie wyglada, jak komus zalezy to sie odzywa. Daj sobie z nim spokoj, nie masz co wyjasniac, chyba raczej on..

Gość sama nie wiem co
jetem zla na siebie ze tak sie skonczyło(

Gość sama nie wiem co
/