Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medressa

Seksualne przygody na Bliskim Wschodzie

Polecane posty

Gość medressa

Podczas swojego urlopu miałam "przygodę" z egipskim habibi. Generalnie spotkaliśmy się parę razy. I nic między nami nie było, aż pewnego razu on podczas pożegnania przyciągnął mnie do siebie i zaczął całować. Nie powiem, że mi się to nie podobało... Poza tym koleś pociągał mnie fizycznie. Odwzajemniłam pocałunek i zrobiło się bardziej gorąco... Przeszliśmy w ustronne miejsce i sama nie pamiętam jak to się stało ale i ja i on po chwili byliśmy do połowy nadzy... Zapytałam czy ma prezerwatywy na co on się bardzo zdziwił. Jak to? Po co? I w tym momencie jakby ktoś chlusnął mnie zimną wodą. Czym prędzej oddaliłam się od mojego habibi i już go więcej nie widziałam! Dzwonił, wysyłał sms ale na mnie to już nie działało. I dziękuję Allahowi, że do niczego nie doszło... Uważajcie dziewczyny bo euforia, podnieta to tylko chwila a pózniej tragedia gotowa na całe życie... http://religiapokoju.blox.pl/2008/07/Biale-materace-na-Bliskim-Wschodzie.html

Medressa, a z jakiego kraju pochodzisz, jeżeli mogę spytać ?

Gość Czerstwy
Spędziłem u tych komików ponad pięć lat, od bliskiego wschodu do zachodniej Afryki. Tylko jedna rada: spierdalaj od nich jak tylko szybko potrafisz. Albo Ci przyszłość nie miła.

Gość A do ktorej
polowy byliscie nadzy? Lewej czy prawej? To niezmiernie istotne.