Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAly problem

zapomniany tampon

Polecane posty

Gość MAly problem

Problem MEGA Glupi ! Uzywam tamponow od wielu , wielu lat !! I NIGDY cos takiego mi sie nie przytrafilo... Otoz... hmm.. Zapomnialam o tamponie na pare dni :( KOMPLETNIE ! Jakis koszmar !! Mam isc teraz do lekarza ?? Wiem , ze zagrazalo to mojemu zyciu (TTS) :( Wstyd jak ...

żaden wstyd ;) ja sie kiedys zastanawiałam czy wyciagnełam stary tampon zanim włozyłam nowy ;) idź do gina powiedz co sie stało a on już coś na to poradzi ;)

Gość bleeeee+
Mały ? Mały problem ????????????????????? Baby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! opamiętajcie się UPAŁ jest ................

Gość MAly problem
Jezu ...

Gość bleeeee+
Nie martw:) się co się stało to się nie odstanie:) Naginaj SZYBKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO do gina🌼

Gość brudny tampon
ale zapomnialas wyciagna przez pare dni??? ile dokladnie?? i wyciagnęlas juz???

Gość brudny tampon
serio pytam... wyciągnęlas juz?? i ile dni go mialas??? ja najdluzej to zapomnialam przez caly dziec... tzn zapomnialam sobie wymienic:P dopierow wieczorem.. a nie sorki... rano wymienilam bo nan noc nie wrocilam do domu wiec wlasciwie mialam go w sobie 24 h to bylo najdluzej... ale nic mi sie nie stalo i nie bylam po tym u gina:P

Gość MAly problem
no ja z 5 dni nosilam :( wyjelam wczoraj. Cholera musialam go wsadzic za gleboko - NIC NIE CZULAM :(

Gość sibi
to fajnie świadczy o tobie,ciekawe że jak szłaś do kibla to sie nie kapłaś ,przecie jest zawsze sznureczek

Gość brudny tampon
to pewnie prowokacja niemozliwe zeby 5 dni zapomniec o tamponie!

Gość brudny tampon
ja zapomnialam wymienic przed wyjciem z domu, a ze do domu wrocilam dopiero na drugo dzien i zapomnialam wziac zesoba zapasowy to inna sprawa:P ale pamietalam ze mam:P

Gość MAly problem
zadna prowokacja serio go nie czułam... mialam tyle spraw i w ogole ze zapomnialam... no a sznureczek sie zwiną weic go nie zauwazylam!

Gość MAly problem
dziekuje za pomoc.. ale wlasnie tak bylo.. To byl tampax. I niestety swinal sie tak, ze go nie bylo. Kapie sie 2 razy dziennie a ze sobie codziennie palca gleboko nie wkladam to go nie czulam.

Gość MAly problem
--> brudny tampon. Nie wiem co lepsze . Nosic tampon przez zapomnienie czy z wlasnej glupoty.

Gość sibi
niemożliwe aż 5 dni,przecie się można nabawić jakiś stanów zapalnych,a poztym jak tampon nasiąknie to i może przeciekać po tylu godz

Gość MAly problem
Mozna. Nie przeciekal. To byl juz koniec okresu...

Gość sibi
no dobra,ale tak nie wolno ,nie zaniedbuj tego wiecej,jak nie bedziesz miała jakiego stanu zapalnego to ok,a wyciągłaś go już?

tak - wyciagnelam go wczoraj ... ale do tej pory nie dociera do mnie, ze jestem TAKA MEGA GLUPIA.

Gość sibi
aha wyjełaś i co nic ci nie ma?? o rany ja jestem w czasie tych dni wrażliwa jakbym miała go tyle to chyba bym już miała stan zapalny.cieszyć sie jedynie ci pozostaje że se choć po tych 5 dniach przypomniałaś!ale rozumiem cie jak takaś zabiegana

Gość MAly problem
Widzisz...zabiegana tak. Dziwie sie bo zawsze tampon jest po dluzszym okresie wypychany przez miesnie.. a tu nic. Nawet sznurka nie bylo :(

Gość tatianka23
ja mialam cos podobnego,ogolnie tampona mialam od 5 rana do 23 w nocy mialam pilny wyjazd i koncowke,ale wiecie lepiej sie zabezpieczyc....po powrocie do domu sznureczek sie wysunal(wczesniej nic)i wtedy dol a jaki okropny zapach masakra,moczylam sie po pare godzin w wannie ale mam wrazenie ze cos jest nie tak bo nieraz go czuje(ten zapach)mowilam lek.ale sluchal mnie jakby chcial a nie mogl ale po badaniach nic nie wyszlo,,,,nigdy wczesniej nie mialam takiego zapachu a teraz podczas stosunku go czuje ma ktos cos podobnego?