Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

La sveglia

Jaki makijaż?

Polecane posty

Ciemne włosy - niebieskie oczy, żółta sukienka, zielone dodatki. Co z makijażem? doradzcie cos pomyslowego i pasujacego do tego typu urody:)

Gość Kind_of_blue
myślę za jakiś turkusowy czy malachitowy makijaż oczu, ale nie przesadzony, bardziej z efektem smokey eyes

Gość powerball
Ja bym nie szalała z turkusem, może być nieciekawie, szczególnie jeśli nie czujesz się zbyt pewnie w tym temacie. Polecam naturalne kolory szczególnie beże i brązy(fajnie wyglądają w połączeniu z różem i oberżyną) lub szarości. Będziesz potrzebowała co najmniej 3 cieni(najlepiej zaopatrzyć się w gotowy zestaw).Albo w drugią stronę oczy tylko tusz i czarny eyeliner, różowe usta i policzki(soczysta malinka). Sama musisz zobaczyć w czym Ci do twarzy. Na youtube sa filmiki tłumaczące krok po kroku jak zrobić bardzo fajne makijaże.

będziesz jak barwny kwiat. polecam stonowany brąz z beżem. lub granat z jasnym fioletem. to co ciemniejsze w zew. kącikach a jaśniejsze w wew. ja bym na ten granat z fioletem stawiala.

będziesz jak barwny kwiat. polecam stonowany brąz z beżem. lub granat z jasnym fioletem. to co ciemniejsze w zew. kącikach a jaśniejsze w wew. ja bym na ten granat z fioletem stawiala.

Gość makijażystka
ja też polecam coś z brązów lub beżów pasują do wszystkiego a nie bedzie to przesada skoro bedziesz ubrana na kolorowo myśle że turkusy odpadają ale za smoky eyes jestem jak najbardziej jak jednak nie dasz rady jak ty to mówisz sama tego stworzyć polecam brązy,odcienie czekolany moga być beże ale na powiekach z kolorami juz nie przesadzaj pozdrawiam:)

Dziewczyny dzieki za rady i porady;) Postanowilam zmienic zielone dodatki na białe - mysle ze bedzie to jednak lepszy wybor. Co w takiej sytuacji radzicie?:)

Gość uuuupppp
upuppu