Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca kobieta z dylematem

Co mozna powiedzieć o mężczyźnie, który jeździ bardzo

Polecane posty

jak ktoś leci na lep samochodowy to można i na to podrywać.

Podrywac na samochod mozna, jesli ma sie kompleksy i małego fiuta...

"kurwa rzygać już mi się chce" moze wiaderko, albo miseczke... a najlepiej wsadz głowe do takiego worka na śmieci - co najmniej 60 litrowego - wtedy nie nabrudzisz wokoło na pewno... a jak juz Ci ulży, to pisz dalej, wolna od zbędnej trści żołądkowej

Gość arminare
komiczne, po co Ty to wszystko wypisujesz :D ? o ścigantach, napędzie na cztery koła, wolnossących silniczkach, itp. itd. żeby się pochwalić, zaimponować? :D :D :D jakoś biednie to wygląda ;> i w dodatku jasno zasugerowałeś jakie auto sam posiadasz ;> ale 'nie piszę na forum o moim samochodzie' :D ale wesoło mi, dziękuję :)

można też pytanie odwrócić; co można powiedzieć o kobiecie, ktorą inetresuje facet który jeżdzi szybką wypasioną bryką ????

"czyli facet z japoncem 4WD da mi orgazm o jakim marza wszystkie kobiety" zwróc jeszcze uwage na silnik - ma byc doładowany - najlepiej turbo :P

Gość fikusna aa
poznałam 4 facetów z dobrymi, szybkimi samochodami... z dwoma z nich byłam w związku.... z jednym, z którym byłam rok dowiedziałam się ze miał na boku jeszcze dwie oprócz mnie... z drugim 2-3 miesiące... włączał i wyłączał tel kiedy mu się chciało.... szczególnie jak był ze mna to tel wyłączony... i jak chciała sama zadzwonić do niego to też zastać go przez tel to graniczyło z cudem... Trzeci który mnie bajerował miał chyba 3 telefony..... a po doświadczeniach z poprzednimi wiedziałam co to znaczy i odtawiłam go z kwitkiem na samym początku... a ten czwarty to tak nie lata za babami....... tylko strasznie zarozumiały... ysli że jak ma taki samochód to jest kimś.... jednym słowem PORAŻKA.... ładny samochód to MAGNEZ NA CIPKI :)

uwaga !!!! bo jeszcze ktoś w to uwierzy . i co potem ?

zaraz, zaraz, jezeli facet, ktory ma japonca 4WD da mi super orgazm, ale jednoczesnie facet, ktory "podrywa na samochod" (dodajmy, ze fajny np. taki 4WD) leczy w ten sposob komplex malego siurka, to czy to oznacza, ze facet z malym ogoraskiem moze dac mi niezly orgazm.. :P:P

"o ścigantach, napędzie na cztery koła, wolnossących silniczkach, itp. itd. żeby się pochwalić, zaimponować?" zeby bylo smiesznie... w tym kraju pozostały lewackie przyzwyczajenia, rodem z głębokiego PRL kiedy nalezalo ukrywac to co sie ma... broń boze nie mozna o tym mowic, bo zostanie sie kułakiem i zaplutym karłem reakcji :D

to bylo do tych fantastycznych orgazmów uzależnionych od fury.

" ładny samochód to MAGNEZ NA C*PKI" skoro taka jak Ty cipka sie złapała to musi byc prawda :D poza tym, magnes chyba?

Gość fikusna aa
CH.G.W. jak to sie pisze :) ja nie poleciałam... to oni na mnie :) a ze szukam miłości to wpadłam ja naiwna w ich sidła ...

Gość fikusna aa
na podryw to BMW :P

Gość fikusna aa
a tak w ogóle wszystkie BMW to dla mnie szpanerskie samochody chłopaków ze wsi :D:D:D:D

Gość fikusna aa
na BLACHARY, typowe blond niunie ubrane na różowo.....

dupcia - ściganty 4WD to testosteron w czystej postaci... zerowy design, tylko moc, trakcja i hamowanie.. czyli to co w samochodzie liczy sie naprawde

Ma dobry samochod bo go na to stac, kazdy facet (ok, prawie kazdy) ma bzika na punkcie szybkich pojazdow mechanicznych wiec ten nie odbiega od normy. Czy bedzie Cie traktowal lepiej/gorzej zalezy od tego jak bardzo mu sie podobasz, a o tym dowiesz sie sama.

Gość amis
Ciesz się że ma tylko szybki samochód gorzej jeśli przesiądzie się na szybki motocykl tak jak ja .

Gość Zdegustowana i zniesmaczona
Komiczne jestes żałosnym małym dupkiem, a to co tu piszesz to niesmaczne bzdury. Nienawidze takich szpanerów jak ty, bo są okropni i głupi. Tak tak komiczne jestes zwykłym głupkiem o poziomie IQ 85