Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość talktome

wymarzony prezent imieninowy

Polecane posty

Gość talktome

sluchajcie dziewczyny , moze pomozecie mi wymyslec jakis wspanialy prezent dla zony? chce zrobic jej przyjemnosc i czekam na nadchnienie jakies;) jakie byly wasze najlepsze prezenty jakie dostalyscie?

Gość prawdziwa_kobieta
Zapamiętaj na całe życie, że kobieta może mieć wiele: kolczyków pierścionków wisiorków w ogóle wszelkiej biżuterii (najchętniej dobrej jakości) torebek butów toteż takie prezenty ZAWSZE są mile widziane. Nie ma nic smutniejszego jak to, gdy kobieta wspomina męża i mówi to jest jedyny (!) pierścionek jaki mi dał. A ja nie rozumiem dlaczego facet jak raz da kolczyki to uważa, że to już na całe życie te kolczyki mają jej wystarczyć. Wniosek, jeśli tylko cię stać kup coś z biżuterii.

Gość prawdziwa_kobieta
Jeśli kobieta nie ma wielu: kolczyków pierścionków wisiorków w ogóle wszelkiej biżuterii (najchętniej dobrej jakości) torebek butów to najczęściej tylko z braku pieniędzy na nie, bo wiecznie wydaje na rodzinę zamiast na przyjemność dla siebie.

Gość jeli masz watpliwości
co wybrać poradź się jej najlepszej przyjaciółki kobiety lubią udzielać takich rad

Gość talktome
moze kolczyki to faktycznie dobry pomysl, a potraficie doradzic jakie kolczyki, jako facet troche laikiem jestem w tym temacie:) znajde jakies ladne kolczyki na internecie? :)

Gość talktome
moze ktoras z Was pomoze cos doradzic z tej strony? http://www.apart.pl/ zakladka bizuteria tam maja kolczyki tylko nie moge sie zdecydowac na jakie;)

Gość talktome
moze jakies srebne? ale jakie? ciezki dylemat:) kto mi pomoze?

Gość taka ja maja
zonna ma dlugi czy krotkie wlosy? zasłaniaja uszy? woli drobna bizuterie czy raczej cos widocznego? zloto czy srebro? lubi kamienie ?jak tak to w jakich kolorach? blondynka czy ciemna?

Gość talktome
wiec tak zdecydowanie nie lubi zlota, dlatego pisalem o srebnych, wlosy ma dlugie i taki ciemny blad, bardzo czesto ma rozpuszczone ale czasami spiete, w zasadzie zadko nosi bizuterie, ale to jak ktos slusznie zauwazyl nie koniecznie nie nosie bo nie lubi:) wiec co poradzisz?:)

Gość taka ja maja
w takim razie radze dlugie tam w aparcie sa takie dluzsze z kolorowymi cyrkoniami wiec do roznych ciuszkow beda pasowały :) w kazdym razie ja tez jestem blondynka z dlugimi włosami i te bym wybrała :)

Gość taka ja maja
kolczyki za 104zl jest tez do nich zawieszka za 54 zl niedrogo a ładnie :)

\"w zasadzie zadko nosi bizuterie\" ---->> kobiety zwykle nie noszą, jeśli jej nie mają :-P albo nie mają ubrań do których pasuje biżuteria - to też kwestia kasy :-O pole do popisu ukochanego męża ;-) Nie lubi złota? Tak mówi ... Ja ci proponuje kup coś z BIAŁEGO ZŁOTA - jest modne i zwykle podoba się tym, którzy nie przepadają za żółtością zwykłego złota nawet jeśli nie trafisz dokładnie w jej gust to i tak będzie się jej podobać, bo to przecież ukochany mąż wybrał specjalnie dla mnie :-)

Gość taka ja maja
wzor kolczykow ap32-1684 mam nadzieje ze pomogłam :)

Gość talktome
ladne, masz gust, ciekawy jestem czy beda u mnie w aparcie, bo jak wybieralem pierscionek w aparcie to na ich stronie i w katalogach byl a jak przyszlo do kupna to sie okazalo ze po calej Polsce musialem dzwonic zeby go znalezc, chyba conajmniej z polowa ich sklepow mialem kontakt i dodatkowo duzo stresu:) ale musze powiedziec ze warto bylo bo fantastyczne maja "wyroby" jakis kruk czy yes sie chowa

wyroby srebrne w naszym zanieczyszczonym powietrzu czernieją :-O fakt można czyścić, ale jeśli to ma byc taki super prezent to kup białe złoto

Gość taka ja maja
prawdziwa --cos sie tak uczepiła tego białego złota? talktome--dzieki za docenienie moich gustow ;)

Gość talktome
wiesz ze takie forum jest niezle z roznych wzgledow: i posmiac sie mozna i nadchnienie znalezc, ja teraz mam duzo czasu wolnego to i z czasem mam co zrobic:) a co do prezentu jakas tak wczesniej bardziej o ciuchach myslalem ale to trudno w ciemno wtrafic bo na internecie czesto duzo lepiej wygladaja ciuchy niz na zywo:) pozatym denerwuje mnie kupowanie na allegro bo np. wylicytuje cos a ktos anuluje licytacje, a juz jak bym wtrafil nie ten rozmiar albo kolowkialnie mowiac jakas szmate bym kupil to by nie bylo dobrze:) bizuteria zdecydowanie lepsza:)

bo nie lubie czyścić srebra :-O kolejna robota dla zapracowanej kobiety ;-) lubię biżuterię, którą wyjmuję z pudełka i zakładam, a nie wnerwiam się, że znowu sczerniało ...

Gość talktome
przeklute uszy ma, biale zloto jest piekne ale niestety w tej chwili za biedny na nie jestem:) ale jak zczernieja srebne to wtedy kupi sie z bialego zlota:) nikt nie mowi ze maja byc na cale zycie:)

Gość taka ja maja
wiesz zawsze mozesz dac zonie w prezencie bon na jakas kwote do ulubionego sklepu :) bo jednak ciuch ciezko kobiecie kupic nawet jak ma idealna figure to zawsze cos moze byc nie tak ;)

Jak będą od ukochanego mężczyzny to zawsze będą się podobać. Możesz zaoferować żonie czyszczenie przez ciebie w pakiecie ;-) Nie mogę zobaczyć co wybraliście, bo mi strona nie wchodzi :-(

biżuteria to świetny pomysl!!! ja dostałam kiedyś od męża szkatułkę w niej był łańcuszek z pieknym wisiorkiem i powiedział że co jakiś czas(np.przy kolejnej okazji typu imieniny urodziny) będzie ja uzupełniał:)))

Z tym podobaniem to mam na mysli biżuterię, z ubraniami ciężej trafić. Kupując kolczyki możesz zastrzec, że możesz chcieć wymienić na inny model jeśli masz jakieś obawy.

Gość talktome
bon mi by sie nie podobal jako prezent.:) ja juz postanowilem ze kolczyki te o ktorych mowilismy sa w sam raz:) a przyjaciolki nie jestem pewien czy to odpowiednie osoby o takie rady.....

Gość taka ja maja
tak apropo czyszczenia srebra to trwa tylko chwilke :) wystarczy do pojemnika wrzucic folie aluminiowa matowa strona do gory ,nasypac soli i odrobine sody zalac goraca woda pozniej wrzucasz to srebro za pare minut,wyciagasz przecierasz delikatnie i tyle raptem chwilka :) tak wiec to czyszczenie to chyba taki wykret :P

no, zależy jakie te przyjaciółki żona ma ;-) ty je znasz to wiesz czy się nadają do rady i czy farby nie puszczą ja miałam na mysli taką prawdziwą przyjaciółkę :-)

Gość talktome
oczywiscie kolczyki + zawieszka + wieczna gwarancja ze jak sie pobrudza to kupie nowe zeby prezent byl w pelni sprawny i nie przysparzal zadnej roboty:)