Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miss feministka

Jak trafiliście na kafeterię?

Polecane posty

Zacznę od siebie: kilka miesięcy temu pisałam artykul o roli dziewictwa w naszej kulturze, wpisalam w google kilka słów z tym związanych i... wyskoczył mi temat z kafe na temat czy pannie z dzieckiem wypada do ślubu założyć bialy welon (notabene toczyła się tam bardzo zażarta dyskusja, a rozmówczynie pozdrawiam :) ) Zaciekawiło mnie, weszłam na inne topiki i już zostałam :) A jak to było u Was?

Gość lalsksodofo
srak :o

kilka lat temu koleżanka mi przesłala linka do tematu o małych cyckach, laski wklejały swoje biusty w biustonoszach więć sobie pooglądałem, na kafe zawsze jest co oglądać :) Teraz czatuje codziennie na erotycznym i czekam na topik o penisach

Gość podszywacz lipcowy
dostałem przydział :classic_cool:

Pechowo :P :D Nie pamiętam, dawno to było. Przeglądałam o2 i się skusiłam chyba :O potem już z górki :(

Gość spoko maroko
na forum o2 wszyscy sie wyśmiewali z kafeteri i weszłam z ciekawosci żeby sprawdzic co tu sie dzieje :D

Nie mam pojęcia... Naprawdę nie pamiętam. Pewnie jakoś przez przypadek, chociaż nie wiem jak... Ale na pewno nie przez google, na pewno nie od kogoś, no nie wiem... Ważne, że zostałam i już kilka lat tak :) cwikla kopytko ==> Masz linka do tego topa?? Bo jakiś czas temu się tam udzielałam, ale mi zginął ;) Może już nie istnieje nawet...

Gość spoko maroko
śmieli sie ale to było w tamtym roku, nie wiem czy jeszcze sie śmieja ;)

przypadkowo - 2 lata temu szukałam w necie czegoś o zapaleniu migdałków - wyskoczył mi link z kafe :) pamiętam jak pierwszy raz ktoś się pode mnie posdszył - byłam zbulwersowana i próbowałam się tłumaczyc reszcie forumowiczów, że to nie ja napisałam :) teraz wiem że takie rzeczy są tu normalne :) wczesniej cały czas pisąłam na pomarańczowo

a ja wrzuciłam \"pozytywne myślenie\" w google...ponad rok temu... i...zostałam :D długo sie ukrywałam ewentualnie występowałam w pomarańczowym ale kilka mies temu sie postanowilam opalić :P

Gość niskaa
chcialam sie dowartosciowac i szukalam czego o niskich dziewcznach i wyswietll mi sie topic w googlach:)

Wspominałam dzieciństwo, wpisałam w Google \"dezodorant Impulse\", bo chciałam poczytać, zobaczyć które zapachy są w sprzedaży w sklepach internetowych i sprawdzić czy jest gdzieś ta reklama, kiedy para jedzie cabrio, a nad nimi leci samolot --> wyskoczył również temat właśnie o wspominkach o legendarnym Impulsie;)

Myslalam, ze jestesm w ciazy :classic_cool: a potem siedzialam na dietach, bo sie okazalo, ze tylko bylam gruba :O