Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 2, 2008 i albo jest to coś albo wdepnęłam w jakiegoś robaka :O boli i kuleję nie mogę tam podłubać bo mi brzuch przeszkadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia545 Napisano Lipiec 2, 2008 :O ooo jak fajowwwo :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia545 Napisano Lipiec 2, 2008 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 2, 2008 nooo :O przecież nie pójdę z tym do lekarza :P bo głupio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie on jest no gdzie Napisano Lipiec 2, 2008 a corka nie moze tam looknac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 2, 2008 córka się brzydzi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie on jest no gdzie Napisano Lipiec 2, 2008 moj boze!! to ja nastrasz, ze jak nie zobaczy co tam siedzi , a moze to byc jakis robal jak napisalas, i zacznie ci sie to paprac i wda sie zakazenie i beda musieli noge amputowac! ;) :D i co, wtedy sie bedzie barziej wstydzic, ze ma matke z drewniana noga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 2, 2008 :D problem w tym że jak się tam dotykam (jeszcze sięgam) to mnie boli jak cholera :O a jak ona spojrzy to zobaczy kropkę najwyżej pomacać się nie dam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to może niech poliże Napisano Lipiec 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plansza 0 Napisano Lipiec 2, 2008 a może to kawałek szkła, druta, drewna? a może nadepnęłaś na osę, pszczołę ? no nie wiem... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nasza szkapa Napisano Lipiec 2, 2008 ...na 100% to kawałek druta...:D.....tylko czyjego????.....:D.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 2, 2008 nie mam jeszcze wakacji...:O boso chodzę tylko po domu obejrzałam w lusterku jest kropka naokoło lekko zaczerwienione i lekko spuchnięte :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach